Vil erstatte Tsimikas med ung Liverpool-back

Olympiakos har startet samtaler med Liverpool om venstreback.

26. sep 2020 kl 12.43 Einar Kvande

Giannis Chorianopoulos var journalisten som først meldte om Liverpools interesse for Kostas Tsimikas. Venstrebacken ble Liverpools eiendom da Anfield-klubben i august punget ut med 11,7 millioner pund til Olympiakos.

Nå rapporterer den samme journalisten at den greske klubben ønsker å hente mannen som skal erstatte Tsimikas fra nettopp Liverpool. Det er den unge franskmannen Yasser Larouci det er snakk om.

Fredag skrev Chorianopoulos på Twitter at Olympiakos er interesserte i Larouci, og i dag melder han at grekerne har startet samtaler med Liverpool om den unge venstrebacken. Olympiakos har imidlertid ikke lagt inn noe offisielt bud ennå.

Larouci takket nei til Liverpools siste kontraktsforslag denne sommeren, og er derfor til salgs. Den unge venstrebacken er inne i det siste året av sin Liverpool-kontrakt, og ønsker seg bort for å få mer spilletid.

Han imponerte under pre-season i fjor sommer, men fikk kun to kamper i FA-cupen for førstelaget forrige sesong. Franskmannen ønsker seg nå fast førstelagsfotball.

I går kveld spilte han hele kampen da Liverpool U23 slo Manchester United 5-3 på bortebane.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]