Uten Antonio tilgjengelig skal Moyes stole på Haller

David Moyes bekreftet at Sebastian Haller skal starte mot Liverpool.

31. okt 2020 kl 12.13 Arild Skjæveland

Michail Antonio har vært i fantastisk form for West Ham denne sesongen. Mot Manchester City var han et angrep alene og scoret et veldig flott mål, før han måtte av banen med en kjenning i hamstringen.

Antonio var også strålende under restarten i sommer. Han scoret åtte mål på sju kamper i juli, og etablerte seg som David Moyes sin foretrukne spiss.

Moyes sa på fredagens pressekonferanse at muskelskaden ville holde ham ute fra oppgjøret på Anfield, men det virket ikke helt som Jürgen Klopp trodde på det da han ble spurt om 30-åringen på sin pressekonferanse noen timer senere.

– Antonio har hatt en sensasjonell sesong så langt, og er i veldig fin form. David vil savne ham dersom han ikke kan bruke ham, sa Klopp.

– For øyeblikket forventer jeg at han skal spille. Om det ikke skjer, så må vi håndtere en annen type situasjon.

– Skal bruke Haller

I fjor sommer betalte West Ham hele 45 millioner pund for den spissen Sebastian Haller fra Eintracht Frankfurt. Den 190 centimeter høye franskmannen har scoret 12 mål på 42 kamper for West Ham. Denne sesongen har han blitt brukt fra benken i ligaen, der han scoret mot Wolverhampton i september.

I ligacupen scoret han fire mål på tre kamper før «the Hammers» ble slått ut i fjerde runde.

Moyes skal ha bekreftet at Haller starter på Anfield. 

Det er en spiller Klopp kjenner til.

– Selv om dere kanskje ikke kjenner ham så godt i England – men jeg kjenner Haller fra Tyskland. Han hadde to utrolige sesonger i Frankfurt, og var en fantastisk spiss, sa Klopp på fredag.

– Han er en annen type, men en god fotballspiller. Han er hurtig også, og fysisk sterk, om ikke sterkere enn Antonio. Han er strålende i luften og slike ting, sa Klopp.

Liverpool-manageren har flere utfordringer når han skal sette opp laget til dagens kamp. Den største er hvem som skal spille midtstopper sammen med Joe Gomez. Kanskje blir det 19 år gamle Rhys Williams, til sin første Premier League-kamp.

Liverpool - West Ham spilles kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]