Klopp om VAR-straffen:– Vi havnet på feil side igjen, men kunne fikse det selv i kveld

Jürgen Klopp skjønte lite av VAR-straffen til Sheffield United, men er fornøyd med at Liverpool gjorde justeringer og snudde kampen.

24. okt 2020 kl 23.45 Jens Bessesen

– I kveld startet vi veldig bra. Vi endret formasjonen og jeg likte starten, men så slipper vi inn på en straffe som ikke engang skulle vært frispark, sier Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampen. 

– Det var en takling der han (Fabinho) vant ballen. Vi havnet på feil side igjen, men kunne fikse det selv i kveld. Jeg burde kanskje ikke si så mye mer om det, sa Klopp om VAR-avgjørelsen som førte til at Sander Berge sendte Sheffield United i ledelsen tidlig i kampen. 

Bedre etter hvilen

I etterkant av scoringen slet Liverpool med å finne rytmen.

– Det ble litt hektisk. Alle de fire der framme ville inn bak forsvaret. Vi mistet tålmodigheten. Vi må holde en formasjon så noen er der for å plukke opp andreballer, sier manageren. 

Heldigvis kom utlikningen til Roberto Firmino like før pause, etter et angrep Klopp beskriver som perfekt. I pausen tok laget grep, og andre omgang ble langt bedre. Diogo Jotas hodestøt ble den avgjørende scoringen.

– Målet vi scoret, det var det vi skulle gjort hele tiden. Andre omgang var bra, vi fikk 2-1 og kunne scoret mer, men så kom de tilbake. Vi måtte grave dypt og Sheffield pushet oss bra, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]