Ajax-stopperen har allerede vært på prøvespill i Liverpool. Etter tirsdagens kamp svarte han på spørsmål om interessen

Perr Schuurs spilte en meget god kamp på Anfield.

2. des 2020 kl 18.44Arild Skjæveland

I forrige uke fylte Ajax sin talentfulle midtstopper Perr Schuurs 21 år. På tirsdag spilte han en veldig god kamp på Anfield, og klarte seg veldig bra i duellene med Sadio Mané.

«Alle» vet at Liverpool er på midtstopperjakt, og et navn som har blitt nevnt etter skadene til Virgil van Dijk og Joe Gomez er Schuurs sitt.

Interessen var nylig tema i De Telegraaf sin podcast, der Mike Verweijj snakket. Verweijj er kjent for sitt gode kontaktnett i nederlandsk fotball.

– En sum på tre millioner vil bli krevd for Perr Schuurs. Dersom Marc Overmars får sjansen, tror jeg at han vil gjøre det umiddelbart, sa han. https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/955712/liverpool-niet-concreet-voor-schuurs-30-miljoen-zou-overmars-onmiddellijk-doen.html

– Jeg har snakket med Ajax, og det er ikke noen konkret interesse fra Liverpool. Etter kampen mot Liverpool, var Liverpool-delegasjonen imponert over Schuurs. Han er på en liste, sa han videre.

Det var et opptak som ble gjort før tirsdagens kamp på Anfield.

– Fokus på Ajax

Schuurs fikk spørsmål om interessen fra Liverpool etter kampen på Anfield tirsdag kveld.

– Interesse fra Liverpool for meg? Det bruker jeg ikke tid på. Jeg ønsker først å vinne troféer med Ajax, og bli her i noen sesonger, skal han ha svartTV-kanalen SBS 6.

At Liverpool er klar over midtstopperen er det ingen tvil om, og det var de lenge før høstens to kamper mot Ajax.

Våren 2017 var Per Schuurs 17 år gammel, og spilte for Fortuna Sittard. Liverpool kunne ikke kjøpe engelske talenter på to år, etter en episode med en veldig ung Stoke-målvakt, der brøt regelverket for å sikre seg ham.

Det gjorde at de måtte tenke annerledes på akademiet, og så utenlands. Schuurs var en ung midtstopper, som trente sammen med Neil Critchleys U23-lag. Han var ønsket av en rekke klubber, deriblant Tottenham, PSV Eindhoven og RB Leipzig.

Liverpool valgte å ikke ta interessen videre i 2017, og den 191 centimeter høye midtstopperen endte i Ajax for to millioner euro i januar 2018. Nå skal prisen være på 30 millioner euro.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]