– Jeg vet ikke hva Lee Mason gjør hjemme, men det der er ikke «normal kontakt» i fotball

Jürgen Klopp ble spurt om situasjonen før Fulhams scoring.

13. des 2020 kl 21.42Arild Skjæveland

Liverpool hadde vært under konstant press og var heldig som ikke lå under før, da Fulham fikk corner i det 25. minutt. Ballen gikk høyt opp i lufta, og til Mohamed Salah som sto på 18 meter. Egypteren fikk en dytt med to strake armer i ryggen av Antonee Robinson, men så ut til å overdrive kontakten og overspille.

Ballen havnet hos kaptein Joachim Andersen, som ga til Ademola Lookman. Han spilte videre gjennom Bobby Decordova-Reid, som avsluttet på halvspretten bort i lengste hjørnet.

Det tok fem sekunder fra dytten, til ballen suste forbi Alisson i målet. Situasjonen så ikke ut til å bli sjekket av VAR, og målet ble godkjent.

SITUASJONEN: Stillbilder vil aldri fortelle hele historien, men dette var situasjonen før 1-0-målet.

SITUASJONEN: Stillbilder vil aldri fortelle hele historien, men dette var situasjonen før 1-0-målet.

Klopp ble spurt om situasjonen

Etter kampen ble Jürgen Klopp spurt om situasjonen fra Sky Sports sin utsendte.

– Kan jeg spørre om din mening, bare av interesse? Jeg vet at du vil si at meningen din ikke har betydning, men det er viktig. Jeg må få vite hva du tenker, sa han til Sky Sports-reporteren.

– Begge meningene våre er ubetydelige, for vi kan ikke endre på avgjørelsen. Så det er et klart frispark, og ikke noe annet. Det er ikke gult kort, det er ikke rødt kort – ingenting annet. Det er spilleren som får målgivende til målet, sier Klopp. Akkurat dét stemmer ikke – ballen var innom to andre Fulham-spillere før den nådde målscoreren.

– Dytten gir en fordel, og han får ballen. Dersom han ikke dytter Mo, så er det en annen duell, og Mo får ballen, sier Klopp.

Han ble så fortalt av VAR-rommet hadde forklart at det var «normal kontakt».

– Hva sa Lee Mason nøyaktig?, spurte Klopp.

– Jeg vet ikke hva Lee Mason driver med hjemme, men det der er ikke «normal kontakt» i fotball, sa han videre.

– Det er ingen stor sak, men det er kontakt, og nok kontakt til å få en fordel. Det er frispark, men vi kan ikke endre det. Jeg snakker bare om det fordi du spurte meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]