Midtjylland har viktige spillere klare igjen

Danskenes tropp til kveldens kamp er offentliggjort.

9. des 2020 kl 11.49Arild Skjæveland

FC Midtjylland tok sitt første poeng i Champions League da de spilte uavgjort borte mot Atalanta i Bergamo i forrige Champions League-kamp.

Det er allerede klart at de ender på fjerdeplass i gruppen. Det står både penger og ære på spill når de tar imot Liverpool til siste kamp i gruppespillet. En seier i gruppespillet er verdt 2,46 millioner pund. Det er veldig mye penger for en klubb i den danske Superlligaen.

Det er ventet at Jürgen Klopp vil gjøre store forandringer på laget. Midtjylland vil stille sterkt og gå for seier. De har fått viktige spillere tilbake.

Sisto i troppen

Brian Priske sitt lag topper nå Superligaen, med 23 poeng etter 11 serierunder. Det er to poeng ned til SønderjyskE.

Pione Sisto var ikke med da Midtjylland slo Vejle 2-0 i den danske Superligaen på lørdag. Han er nå inne igjen i troppen. Sisto er dansk landslagsspiller, og vingen kom tilbake til FCM etter fire gode sesonger i La Liga. Han spilte 135 kamper for Celta.

Jens-Lys Cajuste var heller ikke med mot Vejle, men er med nå. Den 21 år gamle defensive midtbanespilleren debuterte for det svenske landslaget i november, og spilte to kamper. Han spilte nesten hele kampen på Anfield.

Kaptein Erik Sviatchenko var suspendert mot Atalanta i forrige kamp, og er inne igjen i troppen.

Dette var laget mot Vejle: Jesper, Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho, Onyeka, Evander, Anderson, Dreyer, Mabil, Kaba.

Midtjyllands tropp: 1. Jesper Hansen, 2. Dion Cools, 5. Daniel Høegh, 6. Joel Andersson, 7. Pione Sisto, 9. Sory Kaba, 10. Evander, 11. Awer Mabil, 14. Alexander Scholz, 16. Valdemar Birksø, 26. Lasse Vibe, 28. Erik Sviatchenko, 29. Paulinho, 30. Oliver Ottesen, 33. Luca Pfeiffer, 34. Mikael Anderson, 36. Anders Dreyer, 40. Jens-Lys Cajuste, 43. Nicolas Madsen, 44. Nikolas Dyhr, 45. Gustav Isaksen, 46. Japhet Sery Larsen.

Midtjylland - Liverpool spilles onsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]