SJEF: James Milner er fortsatt førstevalg på straffespark i Liverpool.

Salah er fortsatt ikke førstevalg på straffespark

Jürgen Klopp sier James Milner fremdeles er Liverpools straffetaker.

27. des 2020 kl 14.58Jens Bessesen

James Milner har ikke tatt straffespark for Liverpool på et helt år, siden han scoret mot Leicester på Boxing Day i fjor. Men Jürgen Klopp sier veteranen fremdeles er førstevalg om Liverpool får straffe.

Milner har scoret på 19 av 21 straffespark for klubben, mens Mohamed Salah som har tatt straffene når Milner ikke har vært på banen, har scoret på 15 av 15 i kamp etter at han brant sin første straffe for klubben.

– James Milner er førstevalg på straffer. Når han ikke spiller er det Mo, og når Milly er på banen kan han bestemme, sier Klopp ifølge Liverpool Echo

Bryr seg ikke så lenge ballen går i mål

Han sier ingenting har endret seg selv om Salah har tatt de siste straffene. Ifølge Klopp er det lenge siden temaet har vært tatt opp innad.

– Mesteparten av tiden har ikke Milly vært på banen. Det var ett tilfelle, og da valgte han å gi den til Mo, sier Klopp og refererer til kampen mot Midtjylland. 

Manageren sier han bryr seg fint lite om hvem som tar straffene.

– For meg er det bare viktig at ballen ender opp i nettet. Milly og Mo har satt en imponerende andel av straffesarkene for oss, så det er fint for meg, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info