– Vi ble ydmyket

Roy Hodgson var flau over prestasjonen til sitt eget lag etter å ha tapt 7-0 for Liverpool.

19. des 2020 kl 21.00Einar Kvande

Da Liverpool banket inn sju mål på Selhurst Park lørdag var det første gang i London-klubbens historie at de slapp inn sju mål i en hjemmekamp.

–Vi er ikke frustrerte, vi er regelrett sjokkerte over resultatet. Vi ble ydmyket, slo Palace-manager Roy Hogdson fast etter kampen.

– Jeg kan ikke si noe positivt om denne kampen. Vi ble ydmyket, det er det ingen tvil om, og vi tar det veldig dårlig.

– De fleste i garderoben har aldri tapt 7-0 tidligere, så dette er en ny erfaring for mange av dem, og ærlig talt sitter jeg her foran dere og har ikke noe positivt å si. Vi må bare komme oss over dette. Det er ikke noe poeng å dvele ved det lenger enn vi må. Vi må lære av dette, og det er jeg sikker på at vi vil gjøre.

– Vi skjønner at vi har fått en leksjon av dette resultatet og denne prestasjonen, og vi skjønner også at vi må sørge for at dette ikke blir hengende ved oss for lenge, slik at det påvirker oss i de kommende kampene som vi skal spille.

Nådeløse Liverpool

– Vi må finne en måte å komme tilbake til riktig sinnstilstand etter dette. Med tanke på de to kommende kampene må vi sørge for at vi har lært av denne leksjonen. 

– Liverpool var nådeløse. De spilte ekstremt bra. Resultatet er veldig tungt å svelge. 

– Jeg føler på en måte at vi ikke fortjente å tape 7-0, men det skjedde, og nå må vi forsøke å lære av dette. Av og til kan det ta en stund å komme over tap som dette, men vi har ikke tid til å dvele ved dette. Vi må komme over dette tapet på rekordkort tid, for vi har to kamper å spille snart.

– Om vi hadde ligget under 1-0 ved pause hadde det vært vanskelig nok å komme tilbake fra, men når de ledet 3-0 stirret vi i grunnen rett inn i pistolløpet. Vi startet andre omgang ganske greit, men da det fjerde målet kom visste vi at vi hadde tapt. Det store spørsmålet var om vi kunne holde det gående, og forhindre et braknederlag. Vel, vi holdt det gående, men vi kunne ikke forhindre et braknederlag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]