Sporting Braga - Rangers (2-3) 18.00:Onsdag kveld står Steven Gerrard overfor en av sine største tester som trener

De to lagene møttes i en utrolig kamp forrige torsdag, og allerede onsdag kveld blir det et nytt oppgjør mellom mannskapene.

26. feb 2020 kl 16.38 Jens Hapnes Rege

Forrige torsdag møtte et Rangers i dårlig form, et Sporting Braga som er inne i en god periode.

Det så lenge ut som om Rangers dårlige form i ligaen skulle fortsette i Europa mot det portugisiske laget.

Snuoperasjon

Det tok bare 11 minutter før Fransergio sendte Ruben Amorims mannskap i ledelsen med et nydelig langskudd, og da de økte ledelsen like før timen så det bekmørkt ut for Rangers.

Supporterne på Ibrox begynte å forlate stadion, og det var ingenting som tydet på at en legendarisk kveld i Europa var i emning.

Etter 67 minutter snudde imidlertid flere av fansen i døra da Ianis Hagi, sønn av Gheorge, reduserte med et smart skudd i nærmeste hjørne etter en dødball.

Syv minutter senere var Ibrox i ekstase da Joe Aribo tråklet seg gjennom Braga-forsvaret og kontrollert utlignet, før arenaen som rommet over 50 000 tilskuere eksploderte da Hagis frispark endte i nettmaskene.

EKSTATSE: Rangers jublet mot hjemmefansen på Ibrox.

Vanskelig bortekamp

Rangers har fått et godt utgangspunkt etter snuoperasjonen, men Amorims mannskap er i storform før den avgjørende kampen.

Laget fra nord-vest i Portugal har vært i utrolig form siden de byttet trener til Ruben Amorim før jul, og har klatret til tredje plass på tabellen bak gigantene Benfica og Porto, etter å ha vunnet syv av de siste ni kampene i hjemlig laga.

Portugiserne skal ha vært skuffet over kollapsen i Skottland, men skal allikevel være fornøyde med utgangspunktet etter de to bortemålene.

Liten fordel

– Vi vil dra her (til Portugal) for å angripe. Hvis vi har riktig kampplan, og gjennomfører den bra, kan vi skape problemer for Braga, sa Gerrard før kampen, ifølge BBC.

– Min mening om hvem som er favoritter betyr ikke mye. Det vi vet er at det blir veldig vanskelig i 90 minutter – en veldig stor utfordring.

– Vi har en liten fordel før kampen, men vi føler ikke på noen som helst måte at vi er favoritter. Vi skal møte et fantastisk lag som er i en veldig sterk periode. Vi må være klare og spille så nær vårt beste som mulig, sa Liverpool-legenden før kampen.

Kampen spilles 18:00 onsdag kveld fremfor på det normale tidspunktet torsdag kveld grunnet logistiske utfordringer for byen.

Porto, som bare ligger en liten kjøretur unna Braga, skal også være vertskap i Europaligaen, og sammen med UEFA skal byen ha avgjort at den beste løsningen var å spille på forskjellige dager, for å ta vare på sikkerheten til supporterne.

Steven Gerrards store test mot Sporting Braga sendes på TV2 Sport 1, og ballen settes i spill 18:00.