– Jeg tror Xherdan vil få mange tilbud

Xherdan Shaqiri er en av dem som kan forsvinne når overgangsmarkedet åpner.

21. apr 2020 kl 15.52 Arild Skjæveland

Liverpool nektet å selge eller låne ut Xherdan Shaqiri i januarvinduet, selv om det var interesse for spilleren fra både Roma, Sevilla og CSKA Moskva.

Denne sesongen har skader ødelagt mye for 28-åringen, som kun har fått 10 kamper for de helrøde. Totalt har han kun spilt 256 minutter fotball hele sesongen.

Journalistene som følger klubben tett tror Shaqiri kan være en spiller som kan bli solgt når overgangsvinduet omsider vil åpne igjen.

Forventer flere tilbud

Tidligere har det blitt rapportert at Liverpool vil kreve 26 millioner pund for Shaqiri - omtrent det dobbelte av det de betalte Stoke for ham i 2018. Det er fortsatt usikkert hvordan Korona-krisen vil påvirke markedet, og om det fortsatt er en realistisk pris.

En som tror at det kommer til å være mye interesse, er Erdin Shaqiri. Det er Xherdans bror og agent.

– Jeg tror det vil komme mange tilbud for Xherdan i sommer. Allerede i januar var det konkret interesse fra to-tre klubber. Navnene på disse klubbene har allerede blitt rapportert i media, og de vil prøve igjen, sier agenten til en TV-kanal i Kosovo, ifølge Blick

– Xherdans situasjon i Liverpool er ikke så enkel, for flere småskader har tatt lenger tid enn vi trodde. Jürgen Klopp har vært i samtaler med ham om mer spilletid, men vi må vente og se. Jeg mener Xherdan fortjener mye mer. Han har vært uheldig med skader, men hver gang han har vært i stand til å spille har han gjort jobben sin og endret kampene, sier han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]