Oxlade-Chamberlain snakker om superstjernene i laget

Engelskmannen roser de personlige egenskapene til Anfield-klubbens aller beste spillere.

14. apr 2020 kl 13.49 Kenneth Baraas

Liverpools skuddvillige midtbanespiller har snakket med Liverpoolfc.com og ønsker å trekke frem noen spillere på laget. 

– Vi har mennesker som Jordan Henderson og Millie (James Milner), lederne i laget. Det er de som hjelper oss til å prestere, og ellers har vi også en fantastisk gruppe med spillere, sier Alex Oxlade-Chamberlain. 

– Det er ikke et eneste ego i dette laget. Superstjernene våre er de som jobber hardest, er de mest ydmyke og de som er mest til å stole på. Jeg tror det er enklere for oss å trekke i samme retning på grunn av det forholdet alle sammen har til hverandre. 

LEDERTYPER: Ox trekker frem lederegenskapene til Milner og Henderson.

LEDERTYPER: Ox trekker frem lederegenskapene til Milner og Henderson.

Sesong å være stolt av

Den tidligere Southampton- og Arsenal-spilleren betrygger fansen om at det arbeides hardt om dagen, selv om det jobbes fra «hjemmekontor».  

– Vi har også en jobb å fullføre når fotballen kommer tilbake, så vi kan ikke ta av helt ennå, sier Oxlade-Chamberlain videre. 

– Selv om det er pause fra fotballen, så kan vi betrygge supporterne med at alle sammen jobber hardt fremdeles, slik at når vi skal spille igjen så er vi klare. 

Ligaen er satt på vent, men «Ox» understreker at Liverpool-spillere og -supportere har mye å være stolte av hittil i denne sesongen.

– Vi vil være en klubb som vet hva vi har oppnådd frem til dette tidspunktet, uansett hva som vil skje. Vi har tro på at vi kan fortsette i samme stil - både i denne sesongen og videre. Jeg mener det er viktig at vi tar innover oss at vi faktisk har oppnådd noe allerede, at det ikke kun handler om sluttresultatet. 

– Det som er utenfor vår kontroll, det er rett og slett ikke noe vi kan gjøre noe med. Nå handler det om å passe på seg selv og sine kjære. Jeg ser dog frem til å se supporterne igjen når fotballen kommer tilbake. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]