Har ingen planer om å forlate Liverpool

Divock Origi er fornøyd med utviklingen han har hatt i 2019/20.

3. mai 2020 kl 21.24 Einar Kvande

Divock Origi står bak Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané i spisskøen på Anfield, men belgieren er likevel fornøyd med tilværelsen på Merseyside. Han signerte en ny langtidskontrakt i juli 2019, og har ingen planer om å flytte på seg.

– Jeg er en bedre spiller enn i fjor, sier 25-åringen til Het Laatste Nieuws i hjemlandet, ifølge Goal.

– Klopp har gitt meg rom til å utvikle meg. Jeg lytter alltid til magefølelsen min og fortsetter å jobbe hardt. Vi har snakket med Liverpool, og vi har fin kurs fremover. Jeg ønsker bare å bli enda bedre her, legger han til.

Fem mål på 36 kamper

På tampen av forrige sesong markerte Origi seg med avgjørende scoringer både i Champions League-semifinalen mot Barcelona og i finalen mot Tottenham, og ble på mange måter en kulthelt blant Liverpool-supporterne.

Denne sesongen har belgieren nettet fem mål i alle turneringer. Tre av scoringene har kommet i Premier League og to i ligacupen. Totalt har han fått 12 kamper fra start og 24 innhopp fra benken. Ingen annen spiller har blitt byttet inn flere ganger denne sesongen. I ligaen har det blitt fem starter og 17 innhopp fra benken.

– Dette er et prosjekt for meg, og jeg ønsker å fullføre det. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta. Jeg føler jeg har fremgang, så det var synd at sesongen ble stoppet, sier Origi om at fotballen er satt på vent grunnet koronapandemien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]