– Vi er på ingen måte mette

Alisson Becker forteller at Liverpool-spillerne fortsatt er sultne på å vinne mer, etter å ha vunnet både Premier League og Champions League i løpet av de to siste sesongene.

29. jun 2020 kl 11.19 Einar Kvande

Liverpool er blitt kronet som ligamestere 2019/20 med sju kamper igjen å spille. Det betyr at de røde akkurat nå er regjerende engelske mestere, regjerende europeiske mestere og regjerende verdensmestere. Men likevel er ikke Alisson Becker mett på suksess.

– Vi har allerede oppnådd spesielle ting med denne klubben, men jeg ser på hver eneste spiller i garderoben at de ønsker seg mer, sier keeperen i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi ønsker å vinne mer, vinne flere titler for denne klubben, og vinne flere individuelle utmerkelser. Vi ønsker å være det beste laget, og da må vi spille opp mot vårt beste, og være den beste versjonen av oss selv. Det finnes ingen grenser for hva vi kan oppnå, så vi må stå på videre. Vi ser frem til neste utfordring, lover brasilianeren.

– Det å være ligamester er spesielt. Det betyr mye at vi har vunnet Premier League for første gang i klubbens historie. Dermed skriver vi oss inn i historiebøkene i denne klubben. Vi er en del av noe stort her. Denne klubben vil være en del av livet mitt og en del av min historie.

Alisson legger ikke skjul på at han gjerne skulle ha feiret ligamesterskapet sammen med fansen, ute på banen på Anfield. 

– Jeg håper den dagen vi kan gjøre det vil komme. 

Holdt seg unna mobilen

Alisson forteller at han forsøkte å holde seg borte fra mobilen da ligamesterskapet var i boks. Han ville konsentrere seg om feiringen sammen med sine lagkamerater.

– Jeg ønsket å nye øyeblikket sammen de andre spillerne. 

Keeperen beretter om meget god stemning på søndagens Liverpool-trening.

– Vi hadde en fin økt, og vi kunne føle hvor glade alle var. 

Brasilianeren har vært i klubben i to år, og synes Liverpool-karrieren har gått veldig bra så langt.

– Det har vært fantastisk. Jeg forventet å kjempe om de største trofeene, men jeg forventet ikke at det ville skje så raskt. Det vi har gjort er spesielt, og vi ønsker å gjøre det mer. Når du vinner din første tittel, som var Champions League for oss, så ønsker du bare å vinne enda mer.

Nå kan Liverpool-spillerne gå ut på Etihad som ligamestere i neste kamp, når de møter sin argeste utfordrer, Manchester City.

– Det blir en fin opplevelse. City har vunnet ligaen to ganger på rad. De har et stort lag, med fantastiske spillere. Det er alltid vanskelig å spille mot dem. Det blir en spesiell kamp. Jeg tror de vil vise oss respekt som nybakte mestere, for de vet hvor vanskelig det er å vinne ligaen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]