Gary Neville om Thiago:Mener Liverpool-stallen trenger et friskt pust

Gary Neville mener Thiago vil være en stor signering for Liverpool, og at det vil sende Manchester United enda mer i bakleksa.

1. sep 2020 kl 10.41 Jens Bessesen

Fotballeksperten sier i et Sky Sports-intervju at han mener Thiago Alcântara kan være akkurat den spilleren Liverpool-stallen trenger etter et par år uten de store signeringene. 

– Med den samme stallen, de samme spillerne og de samme vitsene i garderoben kan det bli slitasje. En signering som dette vil tilføre noe nytt. Thiago ville vært en stor signering for Liverpool, sier Gary Neville. 

Den spanske midtbaneeleganten har blitt linket til Liverpool gjennom hele sommeren, men prislappen på 30 millioner euro (312 mill. NOK) setter en foreløpig stopper for avtalen. Velinformerte Fabrizio Romano meldte for to dager siden at Thiago selv er klar til å dra, men at det er opptil klubbene å bli enige. 

Tror United trenger fire-fem nye spillere

Også Manchester United har de siste dagene blitt linket til Thiago, og det kan dermed bli kamp om signaturen til Bayern-spilleren.

TROR UNITED HAVNER I BAKLEKSA: Gary Neville frykter Manchester United havner for langt bak dersom Liverpool får fatt i Thiago.

TROR UNITED HAVNER I BAKLEKSA: Gary Neville frykter Manchester United havner for langt bak dersom Liverpool får fatt i Thiago.

Gary Neville mener United trenger nye spillere for å kunne ta opp kampen med Liverpool, byrival City og Chelsea kommende sesong. 

– Hvis Liverpool får Thiago, hvis Manchester City gjør som de ser ut til å gjøre og med alt Chelsea har gjort, så ser alle rivalene ut til å forbedre seg og gå framover, sier Neville ifølge Sky Sports. 

Han tror United trenger fire-fem nye spillere for igjen å kunne kjempe i toppen av Premier League. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]