– Vi skal til et fiendtlig sted der alle vil at du skal feile. Jeg liker derbyet

Trent Alexander-Arnold er scouseren i Liverpool-laget, og han ser frem til møtet med Everton.

Jürgen Klopp er ingen stor fan av kampene mot Everton, og Liverpool har kun vunnet én av de ni siste kampene på Goodison Park. Med Curtis Jones skadet, er Trent Alexander-Arnold den eneste scouseren vi kan forvente å se fra start for de røde i kveldens kamp.

Som født og oppvokst i byen, vet 23-åringen hva som står på spill. Han satt på benken da Sadio Mané sikret Liverpool seieren fire minutter på overtid like før jul i 2016.

– Personlig liker jeg det, for å være ærlig. Bare det å vite at du skal til et fiendtlig sted, der alle ønsker å se deg feile og gjøre det dårlig – det gir deg kanskje litt ekstra motivasjon, sier høyrebacken til Liverpoolfc.com.

– Det er en følelse av at du har noe du må bevise, slik jeg alltid har følt det. Jeg liker å spille på slike baner og med slik atmosfære.

Forventer mye trykk fra tribunen

Everton-supporterne har ikke hatt mye å juble for den siste tiden, og det er én måned siden sist de så laget sitt score mål. Men forholdet til Liverpool er mildt sagt betent – så her vil det bli mye trykk fra tribunene.

– Du vet at det vil bli høylytt og fiendtlig, men for oss vil det bli 90 minutter med fotball. Det er det vi gjør, og det vi bli betalt for – spill i 90 minutter, og prøve å vinne kampen. Dersom du tar bort at det er rivaleri og lokaloppgjør, er det fortsatt bare 90 minutter med fotball, og vi har en jobb vi skal gjøre der ute, sier han.

– Jeg husker kampene fra da jeg vokste opp, og visste at det var store kamper. Enten lagene er på topp, på bunn eller midt på tabellen – ting å spille for eller ikke – så er det alltid en tøff kamp. Det betyr mye for menneskene i byen, og begge lags supportere, sier Alexander-Arnold.

Everton - Liverpool spilles kl. 21.15, og vises på TV 2 Sport Premium.