Rodgers og Pascoe har ikke snakket sammen siden bruddet i 2015. Nå driver mannen som alltid gikk i shorts pub

Colin Pascoe har ikke jobbet med fotball siden han fikk sparken i Liverpool.

12. feb 2021 kl 19.34Arild Skjæveland

I 2013/14-sesongen var Liverpool så nære å vinne Premier League, men måtte til slutt seg slått av Manchester City. Sesongen etter var Luis Suarez borte, og de røde klarte aldri å følge opp prestasjonene fra sesongen etter.

Det endte med en skuffende sjetteplass, og laget røk ut av gruppespillet i Champions League. Rodgers ble kalt inn på teppet, og jobben hans var i fare. Etter en gjennomgang av sesongen, og hva som hadde gikk galt, fikk manageren fortsette. Det fikk ikke assistent Colin Pascoe og førstelagstrener Mike Marsh.

Rodgers erstattet dem med Sean O’Driscoll og Gary McAllister, mens Pep Lijnders ble flyttet opp fra akademiet. Rodgers holdt i fire måneder til, før også han fikk sparken og Liverpool hentet inn Jürgen Klopp som manager.

Siden det har nord-iren hatt suksess som manager for Celtic og Leicester, som Liverpool skal møte på lørdag. Marsh er også tilbake i fotballen, og har jobbet i Huddersfield, for England U17, og er nå assistentmanager i Swansea. For Pascoe har det ikke gått slik, skriver James Pearce i The Athletic

Driver pub

Pascoe, mannen som satt på sidelinjen i shorts uansett vær, har vært utenfor fotballen i 5,5 år. Han har ikke gitt intervjuer etter at han fikk sparken i Liverpool. Beskjeden om at han fikk sparken fikk han etter at datteren hans ringte ham sommeren 2015, etter å ha sett det på Sky Sports News.

Han ble betalt ut for det siste året av kontrakten sin i klubben, og fikk sparken.

55-åringen har ikke gitt intervjuer siden sommeren 2014, men skal ha uttalt at han var «travel med å holde styr på hagen» året etter.

Nå driver han puben «The Welcome» i Port Talbot, der han bor sammen med familien. De har også en pub de driver i Adeje på Tenerife. Ifølge en nær venn av ham The Athletic har snakket med, har han ikke snakket med Rodgers siden bruddet i Liverpool.

«Colin holder seg for seg selv, og tok bare steget ut av det. Familiebedriften tar mye av tiden hans, og holder ham travel. Måten ting ble avsluttet på i Liverpool såret ham, og jeg tror ikke han har snakket med Brendan siden det», siteres vennen.

«Hvordan kan du gå fra å trene Coutinho og Suarez til å forsvinne? Du skulle tro at du ville få tilbud med Liverpool på CV-en, og Colin var en høyt respektert og rutinert trener. Han har fortsatt mye å tilby», siteres han videre.

Men sangen vil han alltid ha:
«Oh, his name is Colin Pascoe. He puts the cones out for the team. He wears shorts when it is fucking freezing. We don’t care ‘cos his legs are a dream».

Leicester City - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]