– Dette gjør underverker for moralen vår

Thiago Alcantara mener at det er mulig for Liverpool å vinne alle lagets gjenstående kamper denne sesongen.

11. mar 2021 kl 18.41Einar Kvande

Thiago Alcantara spilte en meget god kamp mot RB Leipzig onsdag kveld, og spanjolen håper nå at laget skal klare å bygge videre på den fine opplevelsen de røde fikk i Budapest.

Scoringer fra Mohamed Salah og Sadio Mané sørget for at Liverpool vant oppgjøret 4-0 sammenlagt over to kamper.

– Dette gjør underverker for moralen vår. Jeg synes vi fortjener å feire litt, og være glade for noe nå. Jeg håper vi kan ha den samme følelsen som vi har nå resten av sesongen. Da kan vi vinne alle kampene vi har igjen, sier Thiago til Liverpoolfc.com.

– Vi har vært gjennom en tøff periode. Selv ikke i våre verste mareritt forventet vi å være i den posisjonen vi befinner oss nå i Premier League. Men vi forsøker å prestere så bra som mulig, og bli bedre under hver eneste treningsøkt. Jeg tror denne prestasjonen er en positiv greie for oss alle.

– Vi har en god følelse akkurat nå. Vi må feire litt sammen på en moderat måte, og ta med oss denne følelsen inn i Wolves-kampen.

En mer offensiv rolle

Jürgen Klopp bestemte seg for å bruke Fabinho på midtbanen mot RB Leipzig, og dermed kunne Thiago innta en mer offensiv rolle på Puskas Arena.

– Jeg liker å spille i en slik posisjon, der jeg alltid er nær motstanderens mål. Da kan du skape sjanser og score mål. Det er en fin posisjon å spille i. Du får mer selvtillit av å spille litt lenger frem, og kan kombinere med spissene.

– Fabinho er en god spiller. Han gir oss masse selvtillit, og det er flott å spille sammen med ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]