Klopp frykter ikke at han skal miste jobben, og mener han er riktig mann for å snu dette

Liverpool-manageren føler at han har tillit fra FSG.

7. mar 2021 kl 09.22Arild Skjæveland

Liverpool har nå tapt fem kamper på rad i Premier League, og har hatt et elendig 2021 så langt. Jürgen Klopp har møtt nedturer også tidligere i sin karriere, og hadde en vanskelig sistesesong i Borussia Dortmund.

Han mener de to sesongene ikke kan sammenlignes, og at situasjonen i Liverpool er mye verre enn det den var i BVB

– Når det kommer til fotballen, prøver vi å tilpasse oss, og vi har åpenbart ikke gjort det raskt nok. Ellers ville vi hatt bedre resultater. Det er kritikken vi får. Vi kan ikke gjøre mer enn vårt beste, sier Klopp til Mail on Sunday.

– Riktig mann

Klopp mener at han er riktig mann for å snu dette, og få orden på Liverpool FC igjen på banen.

– Dersom det er noen som mener at det er en annen manager som kan gjøre det bedre, så må de ta den avgjørelsen. Det er helt klart, sier han.

– Jeg tror ikke det er slik. Ikke at ingen kan gjøre det bedre, men jeg tror ikke at noen av de som tar disse avgjørelsene sitter med den meningen. Det er det i alle fall ingen som har fortalt meg. Det er ikke slik at du kan endre på alt, sier han.

– Noen stilte meg spørsmålet om jeg er for snill. Men jeg er den jeg er, og jeg er ikke alltid hyggelig. Jeg skulle gjerne vært et, men det er jeg ikke. Vi er høylytte, og kritiske, forteller han.

Liverpool - Fulham spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo

Har du innspill til journalisten?
[email protected]