Hevder Hazard kan rekke Liverpool-kampen

Avisen Marca hevder Eden Hazard kan være tilbake før man hadde trodd.

4. apr 2021 kl 18.13Jens Bessesen

Det var ventet at Real Madrids rekordsignering Eden Hazard ville miste begge kampene i Champions League-kvartfinalen mot Liverpool, men Marca hevder nå belgieren kan bli klar allerede til den første kampen tirsdag.

De skriver at Hazard var med på den siste treningsøkten før lørdagens kamp mot Eibar, og at han søndag trener som normalt sammen med resten av troppen. 

Hazard har slitt voldsomt med skader etter overgangen fra Chelsea. Forrige sesong spilte han hun 22 kamper, mens det kun har blitt 14 kamper denne sesongen. Den siste tiden har han slitt med en muskelskade, og det var ventet at han ikke ville være tilbake i trening før midten av april. Men nå kan han altså rekke kampene. 

Flere skader

Real Madrid må klare seg uten kaptein Sergio Ramos i møtene med Liverpool og i El Clasico, som spilles i helgen mellom de to kvartfinale-oppgjørene. Toni Kroos var tilbake som innbytter i helgen og ser dermed ut til å være klar, mens Dani Carvajal og Fede Valverde kjemper for å rekke tirsdagens oppgjør.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]