LFC skal ha avlyst møte med klubbansatte - journalist hevder det slår sprekker i superligaen

LFC-sjefene avlyste møte med ansatte.

20. apr 2021 kl 09.36Jens Bessesen

David Lynch, som også skriver for Liverpool.no, melder for This Is Anfield at det i siste sekund har kommet endringer når det gjelder et planlagt møte internt i FSG. 

Eierne fra Fenway Sports Group skulle etter planen avholde et møte via Zoom med de ansatte i Liverpool FC. Der skulle de komme med mer informasjon om planene for «The Super League».

Ifølge Lynch er dette møtet nå avlyst. 

Ansatte er bekymret

Dette skal ha skjedd like etter at sluttsignalet gikk i kampen mellom Liverpool og Leeds mandag kveld. 

En rekke klubbansatte skal ifølge Lynch allerede ha uttrykt bekymring for det de mener er et grep for å ta makten og at det kun er penger som er motivasjonen. 

Lynch skriver at avlysningen av møtet nå kan føre til spekulasjoner om hvorvidt Liverpool og de andre klubbene begynner å bli bekymret for den kraftige reaksjonen fra både supportere og andre aktører. 

Slår sprekker?

Mail On Sunday-journalist Oliver Holt underbygger det. Tirsdag morgen melder han via Twitter at det begynner å slå sprekker i «The Super League». Holt melder at to engelske klubber er i ferd med å miste tålmodigheten.

Styreleder for turneringen, Real Madrid-president Florentino Perez, sa i et intervju natt til tirsdag at kontrakten med «The Super League» er bindende og at ingen kan forlate den.