BilletterNå kan du forhåndsregistrere deg til medlemssalget

Er du blant dem som kjøper billetter på egenhånd, har billettkontoret endelig kommet med ny informasjon.

23. jul 2021 kl 12.29Arild Skjæveland

Normalt har medlemssalget for billetter til Liverpools kamper startet i juli – men denne gang har det latt vente på seg. Nå har billettkontoret på Anfield endelig kommet med fornyet informasjon for medlemmer som ønsker å kjøpe billett og ordne alt til turen på egenhånd.

Det kommer til å bli et medlemssalg i juli for kampene i første halvdel av sesongen, og et nytt salg i november for kampene som skal spilles etter 1. januar.

Fra kl. 12.00 norsk tid fredag 23. juli kan en registrere seg for å delta i salget. Den registreringen vil være åpen frem til fredag 30. juli, skriver klubben.

Når registreringsperioden er over, vil medlemssalget starte. Alle detaljene kommer i neste uke.

Alle supportere må ha gyldig medlemskap for 2021/22-sesongen for å kjøpe billetter i salget, og du kan maksimalt ha fire medlemskap knyttet opp til én billettbestilling.

Kamper registrert fra før

Medlemmer som har registrert 13 eller flere hjemmekamper fra enten 2018/19 eller 2019/20-sesongen, vil kunne registrere seg for kjøp av billetter til følgende hjemmekamper:

Burnley, Chelsea, Crystal Palace, Manchester City, Brighton, Arsenal, Southampton, Aston Villa, Newcastle og Leeds. De vil være garantert billetter med 13 «credits».

Medlemmer som har mellom fire og tolv Premier League-kamper fra 2018/19 eller 2019/20-sesongen, vil kunne registrere seg for kjøp til følgende kamper: Burnley, Crystal Palace, Brighton, Southampton, Aston Villa, Newcastle og Leeds. En kan også registrere seg for Chelsea, Manchester City og Arsenal – men der blir det trekning.

Medlemmer som har færre enn fire registrerte kamper fra 2018/19 og 2019/20-sesongen vil kunne registrere seg for å kjøpe billetter til følgende kamper: Burnley, Crystal Palace, Brighton, Southampton, Aston Villa, Newcastle og Leeds United. Alle som registrerer seg her vil være med i trekning.

Besøk Liverpoolfc.com for alle detaljene.