– Vi får se hvilken klubb jeg skal spille for

Marko Grujic virker å være åpen for et klubbskifte.

5. jul 2021 kl 21.03Jens Bessesen

Marko Grujic var første kjøp under Jürgen Klopps ledelse på Anfield da han ble kjøpt fra Røde Stjerne for fem millioner pund i januar 2016. Siden den gang har det bare blitt 16 førstelagskamper, og bare to kamper siden januar 2018. 

De siste tre og et halvt årene har serberen tilbrakt på utlån. Først hos Cardiff, deretter to sesonger i Hertha Berlin, før 2020/21-sesongen ble spilt hos Porto. 

– Vi får se

Nå har 25-åringen snakket om hva han tror fremtiden vil bringe. Mange spår at Grujic er en mann Liverpool er åpen for å selge i sommer. 

– Jeg skal slutte meg til Liverpools sesongoppkjøring, så får vi se hva som blir neste steg, sier han til sportske.net, gjengitt av Liverpool Echo.

Grujic virker også å være åpen for en permanent overgang. Han har kontrakt med Liverpool frem til 2023.

– Vi får se hvilken klubb jeg skal spille for. Det vet jeg ikke for øyeblikket. Jeg har jo gjort det bra i blått de siste tre sesongene, men det kan alltid bli bedre, sier han. 

Trivdes godt

Oppholdet i Porto startet trått, men etter hvert spilte midtbanespilleren seg inn på laget og ble en populær mann blant supporterne, som han aldri fikk gleden av å spille foran.

– Det var synd at jeg ikke fikk spille foran supporterne. Alle mine lagkamerater og folk i klubben sier at det er en fantastisk atmosfære, sier han. 

Grujic hinter til at han ønsker å komme tilbake en dag. 

– Jeg skal ha en lang karriere, så jeg er sikker på at jeg får muligheten til å spille på Estadio do Dragao igjen, sier han.

Ifølge Echo ønsker Liverpool seg 20 millioner pund for serberen. Porto skal være lengst fremme i køen av interessenter. Klubber i Italia og Tyskland skal også være interessert.