Klopp var ikke fornøyd med Burnleys fysiske spill– Se heller på wrestling dersom du liker slike ting

Jürgen Klopp synes Burnley-spillerne var i overkant fysiske i lørdagens kamp.

21. aug 2021 kl 16.12Arild Skjæveland

Lørdag var Liverpool endelig tilbake på sin egen hjemmebane, og kunne spille foran et fullsatt Anfield for første gang siden mars 2020.

Anfield var høylytt, men lyden var kanskje en medvirkende årsak til at også motstanderen hadde et høyt tenningsnivå. Det ble i overkant mye etter Jürgen Klopps smak.

Burnley stupte inn i taklingene, og spesielt 18 år gamle Harvey Elliott ble taklet knallhardt gang på gang i førsteomgangen. Det gjorde manageren forbannet.

– Du kan se disse taklingene. Jeg vet ikke om vi er på vei i riktig retning med de avgjørelsene. Det føles som at vi går tilbake 10-15 år i tid, sier en misfornøyd Klopp til BT Sports.

– Se heller på wrestling dersom du liker slike ting, sa han videre.

Mike Dean delte ikke ut noen gule kort.

Skryter av debutanten

En som får skryt, er Elliott etter sin første start. Vi ga ham en åtter på vår spillerbørs.

– Harvey er en spesiell spiller. Han har kommet tilbake i flott form til pre-season, og fortjente å starte i dag. De tingene han kan gjøre med ballen…, sier Klopp til LFCTV.

Kapteinen merket forskjellen

Jordan Henderson spilte sin første kamp for Liverpool siden han gikk skadet av banen mot Everton i februar. Han tok seg tid til å rose Diogo Jota, som fikk scoret sitt første mål foran et fullsatt The Kop.

– Han er en magisk touch, og er veldig livlig rundt boksen. Han går på de riktige løpene, og har vært strålende siden han kom tilbake, sier Henderson til BT Sports.

– Jeg synes vi spilte bra til tider, men det er fortsatt områder der vi kan forbedre oss. Alt i alt er vi fornøyd.

Kapteinen trekker frem publikum.

– Supporterne er tilbake, og det er flott. De ga oss et løft, og vi fikk resultatet vi ønsket oss til slutt. Det er det viktigste. Uten tilskuerne er det helt annerledes. Nå har vi supporterne tilbake, og det er en annen sport. Vi ønsker å lage et fort igjen, og lag liker ikke å komme hit, sier han.