Spillerbørsen og folkebørsen etter 2-0 mot BurnleyKapteinen var tilbake, og viste hvem som er sjefen

Liverpool spilte endelig foran egne supportere igjen – og vant!

Alisson Becker7

Gjør et par gode redninger i førsteomgangen, før det nesten går galt når han taper en hodeduell med James Tarkowski som kommer etter å ha tatt voldsom sats. Har noen uvanlig svake utspill, men på slutten gjør han noen strålende redninger!

Trent Alexander-Arnold8

Det var sesongens første assist, og den var nydelig! Dwight McNeil spiller en veldig god førsteomgang, uten at Alexander-Arnold spiller dårlig av den grunn. Som alltid en stor trussel med offensivt. Fantastisk spiller. Dessverre så han ut til å halte etter kampen. Det må ikke være alvorlig!

Joël Matip7

Veldig trygt og godt fra Matip, mot to beist av noen angripere som gir alt i hver eneste duell. De legger seg mye mot ham også, fordi han spiller med van Dijk. En god kamp.

Virgil van Dijk7

I enkelte deler av spillet ser Virgil litt rusten ut, men det er heldigvis ikke så mange løpedueller han må ut i. Vinner det som er av dueller, og har en pasningsfot som Xabi Alonso. For en spiller!

Kostas Tsimikas7

Det kan ha vært Kostas Tsimikas sin siste kamp på en stund, for i dag var Andy Robertson på benken. Strålende innlegg og assist til kampens første mål, og offensivt er han rett og slett veldig bra. Dekningen på venstreback er veldig bra!<br/>

Jordan Henderson8

Det var som at kapteinen aldri hadde vært borte, men dette var hans første kamp for LFC siden han spilte midtstopper og måtte gå skadet av banen mot Everton i februar. Ligger i den dype midtbanerollen, er tilgjengelig og strør rundt seg. Står frem som en leder og kaptein.

Naby Keita7

Gir bort ballen i egen boks, som kunne blitt veldig skummelt, men slipper med skrekken. Spiller seg godt opp, og ser bra ut i «Wijnaldum-rollen». <br/>

Harvey Elliott8

En 18-åring, mot en så hardtspillende motstander! Blir taklet knallhardt flere ganger tidlig i kampen, men det bare preller av. Dette var imponerende! Er involvert i mye av det Liverpool gjør fremover, og spesielt 2-0-scoringen. Kunne også fått en fantastisk assist i førsteomgangen.<br/>

Sadio Mané7

Har flere store sjanser i dag, og til slutt sitter den ene, etter et fantastisk angrep! Mané hadde en vanskeligførstesesong, men dette var bra og lovende for resten av høsten!

Diogo Jota7

Scorer igjen Liverpools første mål i kampen, med en veldig fin heading. Er ikke så involvert i spillet, men dukker opp og er farlig.

Mohamed Salah7

Egypteren er i kjempeform, og spesielt frem til 2-0 er han veldig god i nesten alle faser av spillet. Han er en skikkelig storscorer, og når kampen er avgjort blir det veldig stort fokus på å score, uten at det går denne gang.