Slik gikk det for de utlånte spillerne i helgen.

27. sep 2021 kl 11.02Arild Skjæveland

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies måtte byttes ut mot Hull forrige helg, og sto over mot Southampton i ligacupen – men var tilbake fra skade da Derby County kom til Bramall Lane på lørdag. Der scoret Billy Sharp kampens eneste mål i siste ordinære minutt, og sikre tre viktige poeng for Sheffield United.

Sepp van den Berg fikk nye 90 minutter på høyre vingback, da Preston og Birmingham spilte 0-0 på lørdag. Liverpool skal møte Preston om en måned. Dersom van den Berg skal kunne spille den kampen, må han få skriftlig tillatelse fra de røde.

Leighton Clarkson sa ble sittende på benken da Blackburn vant 5-1 over Cardiff City.

Sheyi Ojo startet og hadde målgivende til Matt Smiths scoring borte mot Nottingham Forest. Kampen endte 1-1, og Ojo spilte 79 minutter.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel satt på benken hele kampen da Tranmere spilte 0-0 borte mot Forest Green.

Jake Cain var ikke involvert da Newport County tapte 2-1 mot Barrow.

Skottland

PREMIERSHIP

Adam Lewisstartet, men ble byttet ut til pause da Livingston tapte 3-0 mot Ben Woodburn og Hearts.

Ben Woodburn startet og spilte hele kampen i 3-0-seieren over Livingston. Resultatet gjør at Heats bare er poenget bak ledende Rangers.

LEAGUE ONE

Luis Longstaffkom inn og spilte de siste 16 minuttene da Queens Park slo Peterhead 3-2.

Øvrige land

PREMIER DIVISION, IRLAND

Vitezslav Jaros stod i mål for St. Patricks da de tapte 1-0 hjemme mot Shamrock Rovers.