– Vi skal vise at vi ikke er her på ferie

AC Milans danske midtstopper er offensiv før kveldens kamp mot Liverpool på Anfield.

15. sep 2021 kl 08.43Jens Bessesen

En av sommerens EM-helter for Danmark, Simon Kjær, skal prøve å stoppe Liverpools farlige angrep for AC Milan i kveldens kamp. Midtstopperen kom på pressekonferansen før kampen med en advarsel til Jürgen Klopps lag om at Milan ikke er her bare for å se Anfield for første gang.

Kjær er opptatt av å vise at AC Milan er et lag som har tatt store steg det siste halvannet år. Han kom selv til klubben i januar 2020, og siden da har klubben opplevd en opptur. 

– Vi trenger riktig mentalitet. Liverpool er veldig sterke, men vi har vokst både fysisk og mentalt, sier Kjær ifølge Daily Mail.

– Dette vi spiller for

32-åringen sier kveldens bortelag kommer med en offensiv innstilling. 

– Det blir vanskelig, men jeg vet at treneren ønsker at vi skal gå ut og spille. Vi skal vise at vi ikke er her på ferie, sier Kjær. 

Han mener laget har forberedt seg godt. 

– Vi er på rett vei, vi har vokst mye, og nå er tiden for å vise det frem, sier han.

Dansken ser virkelig frem til begivenheten.

– Det er kamper som dette vi spiller fotball for. Det er ikke mange som tror vi kan kjempe om seieren, men det er mentaliteten vår. Med all respekt ønsker vi å spille på vår måte mot alle lag, sier han.

God sesongstart

AC Milan har fortsatt den gode formen fra forrige sesong inn i den nye under ledelse av Stefano Pioli. De tre første kampene i Serie A er vunnet, og de har bare sluppet inn ett mål. I helgen ble Lazio slått 2-0. 

Kjær mener selv både han og laget er inne i en veldig god periode.

– Jeg spiller så bra som jeg aldri har gjort før, men jeg spiller bare bra hvis laget gjør det godt, sier han.