– Jeg var veldig sint på meg selv da Ajax fikk tak i ham

Jürgen Klopp ville gjerne hentet Ajax sin kaptein til Liverpool for noen år siden.

I kveld skal Liverpool møte Ajax på bortebane, og én som må passes på da er vertene sin angriper Dusan Tadic.

Den serbiske landslagsspilleren fyller 34 år neste måned, og er Ajax sin kaptein. Siden han kom til den nederlandske klubben i 2018, har han 94 mål og 98 målgivende på 209 kamper, og har vært svært delaktig i klubbens suksess.

Tadic måtte stå over forrige gruppespillskamp mot Napoli på grunn av suspensjon, men vil være tilbake og tilgjengelig mot Liverpool i kveld. Angriperen har to scoringer og sju målgivende på sine 15 første kamper denne sesongen.

– Ble sint på meg selv

Tadic spilte for the Saints mellom 2014 og 2018, og hadde 24 mål og 35 målgivende på sine 162 kamper for sørkystklubben.

Sommeren 2017 ble Liverpool kraftig linket til Dusan Tadic, og siden det var «nok en spiller fra Southampton» var ikke dette like populært blant alle.  Tadic skal ha hatt en utkjøpsklausul på 13 millioner pund, men forholdet mellom de to klubbene var ikke det beste på den tiden, etter alt oppstyret rundt Virgil van Dijk.

I oppladningen til kveldens kamp bekrefter Klopp at interessen var reell. Han sier at han var sint på seg selv da han gikk til Ajax.

– Jeg var sint på meg selv da han gikk til Ajax, for jeg var også interessert i ham, sier Klopp til den nederlandske TV-kanalen RTL, ifølge Ajax Showtime

– Jeg elsker ham som spiller, sier Klopp videre.

Sommeren Ajax kjøpte Tadic for 11 millioner pund, ga de røde 13 millioner pund for Xherdan Shaqiri fra Stoke.

Ajax - Liverpool har avspark kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.