Folkebørsen etter Liverpool - Rangers 2-0Stor uenighet om banens beste – men leserne er fornøyd med Klopp og spillerne

Folkebørsen etter Liverpools seier mot Rangers tirsdag kveld.

Liverpool spilte en mye bedre kamp da Rangers ble slått 2-0 tirsdag kamp, og manager Jürgen Klopp stilte med en ny og annerledes formasjon.

De positive endringene gjorde at manageren fikk karakteren 8 av Liverpool.no. Også folket var fornøyd, og ga ham karakteren 7,38.

Liverpool.no hadde Mohamed Salah som Liverpools beste spiller. Egypteren scoret 2-0-målet, kom til noen gode sjanser, og hadde en litt annerledes playmakerrolle på tirsdag, i tillegg til at han løp mye hjemover. Med 8 fra liverpool.no og 6,82 fra leserne finner vi det største spriket på karakterene denne gang.

Folket hadde Alisson Becker som dagens beste, med 7,48. Brasilianeren hadde et par veldig gode redninger på slutten.

Alisson Becker

Folkebørsen 7,48 (1190 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7

Trenger knapt å gjøre noe som helst før det er spilt 85 minutter, for Rangers var ikke gode nok til å sette noe press på Liverpool eller komme til avslutninger før det. Gjør så to veldig viktige redninger på tampen.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 7,39 (1212 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Systemet var lagt litt om i dag, der Trent lå dypere i banen. Men når han er inne på Rangers sin banehalvdel: for en måte å svare på kritikken på! Setter et frispark nydelig opp i krysset, hans sjette på direkte frispark for Liverpool. Forhåpentligvis bare en av mange gode kamper fra Trent, som har fått kjørt seg mye i det siste. Får et gult kort på overtid før han tas av banen.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 6,81 (1182 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Rangers sine angripere var lenge for lettvektere i duellene mot van Dijk, som knapt kan ha vært svett etter de første 85 minuttene. Så taper han faktisk en hodeduell på en corner – og det er sjelden vi ser. Uansett en god kamp, og han får velge om han orker å dusje før han kjører hjem.

Joël Matip

Folkebørsen 7,01 (1180 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Heller ikke Matip trenger å være spesielt svett etter denne kampen – men kanskje litt mer enn sin stopperkollega siden han hele tiden er klar for å bryte foran, gå på raid og være med i angrep. En god kamp av stopperen.

Kostas Tsimikas

Folkebørsen 6,67 (1192 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Står litt høyere i banen enn Trent akkurat i denne kampen. Er litt mer unøyaktig i pasningsspillet, men på dødballene leverer han stort sett bra. Defensivt blir han ikke satt på de store prøvene før helt på tampen – med en helt vanvittig klarering!

Thiago Alcântara

Folkebørsen 7,12 (1182 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Som en av to sentralt fra start på midtbanen i dag. Som alltid mye involvert der han styrer tempoet og strør rundt seg med pasninger, i en kamp der det er veldig mye bevegelser foran han, med angripere som bytter posisjoner.

Jordan Henderson

Folkebørsen 6,48 (1210 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Må dekke en del rom – og er tydelig irritert når han tas av banen med 22 minutter igjen. Har fått litt kritikk de siste dagene, men her spiller han absolutt en brukbar kamp.

Mohamed Salah

Folkebørsen 6,82 (1200 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 8 Liverpools beste

Er farlig frempå tidlig med et flott raid og god avslutning som McGregor akkurat får slått til corner. Slår noen fantastiske stikkere, spesielt til Darwin Nunez, og det er en veldig spennende link! Er mer som en playmaker til tider i kveld – og når han får sjansen på straffe er han veldig sikker.

Diogo Jota

Folkebørsen 6,56 (1171 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Finner rom og er god på å ta med seg ball. Hele tiden på farten, spillbar og et uromoment. Er veldig nær scoring, men stoppes av McGregor.

Darwin Nunez

Folkebørsen 6,43 (1207 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Ser ut til å ha et veldig høyt tenningsnivå, og har veldig lyst å vise seg frem. Det gjør han på mange måter også, for dette er en kamp der han kunne ha scoret fire mål. Avslutningene er ikke gode nok – men bevegelsene og løpene er veldig bra, så en må kunne si at det er lovende.

Luis Diaz

Folkebørsen 7,12 (1180 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Virker litt ukomfortabel med det nye systemet i starten, når spillerne ser ut til å gå litt i veien for hverandre, men finner seg mer og mer til rette utover i kampen. Går på sine klassiske raid med avslutning, der han fort kan score flere mål. Er den som får straffesparket som gir 2-0.

Fabinho

Kommer inn de siste 22 minuttene for Jordan Henderson. Har ikke vært i sin beste form, men så komfortabel ut her.

Roberto Firmino

Formspilleren erstatter Diogo Jota de siste 22 minuttene, men da har de røde bestemt seg for at de ikke trenger å angripe så mye mer.

James Milner

Kommer inn de siste 10 minuttene for Thiago. Liverpool gir litt fra seg initiativet på slutten – men det blir heldigvis ikke for nervøst. En helt strålende takling for å stoppe Rangers på overtid.

Harvey Elliott

Erstatter Darwin Nunez de siste 10 minuttene.

Joe Gomez

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold på overtid.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 7,38 (808 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Valgte å gjøre store endringer og virkelig gå for det og gjøre noe annerledes – og det lykkes han med. Det kan selvsagt ha vært også fordi Rangers ikke er spesielt gode, eller av samme kvalitet som Premier League-lagene, men grepet fungerte, og her kunne laget hans ha scoret mange, mange flere, for sjanser var det nok av.