– Vi får masse kjeft av Klopp

Virgil van Dijk har stilt opp for Gary Neville i The Overlap, og har svart på den tidligere Manchester United-spillerens 19 spørsmål.

I intervjuet avslører Liverpool-stopperen at Maldivene er hans favoritt-feriested, og at han liker Afrobeats og Peter Pan.

Har en spesielt god kjemi med Robbo

På spørsmål om hvem som er hans morsomste lagkamerat svarer nederlenderen forsvarskollega Andy Robertson. 

– Han er morsom, skotsk, livlig, og spøker hele tiden. Ja, han er den morsomste.

– Vi har en god kjemi på venstresiden. Han spilte ikke så mye i den halve sesongen før jeg kom til klubben, men han begynte å få mer spilletid etter at jeg kom til Liverpool, og forholdet mellom oss er blitt sterkere og sterkere, sier midtstopperen.

– Det vi har erfart sammen, og suksessen vi har hatt, har ført til at båndet mellom oss er blitt veldig sterkt. Hovedmålet vårt er å holde buret rent. Klarer vi det kan vi vinne kampen. Det høres ut som en klisje, men det er beskjeden vi har til hverandre foran hver eneste kamp.

Liker Camp Nou

På spørsmål om favorittstadion, så svarer nederlenderen Camp Nou i Barcelona.

– Det er et vanskelig spørsmål, men jeg vil si Camp Nou i Barcelona. Jeg så mange av kampene deres da jeg var yngre. Så fikk jeg spille der med Celtic. Det ble en tøff kamp, hvor vi tapte 6-1. Men det var stort å spille der, og jeg likte det virkelig. Gressmatta er enorm. Det er helt utrolig.

Van Dijk har som kjent vunnet både Premier League og Champions League med Liverpool, og får spørsmål om sitt favorittøyeblikk som fotballspiller.

– Å vinne Champions League. Den følelsen, alle følelsene det satte i sving etter at sluttsignalet lød, vil jeg aldri glemme. Og så hadde vi en flott fest, det må jeg innrømme. Jeg kan ikke huske så mye av den, men den var flott!

Får masse kjeft

Neville spør også Virgil om Jürgen Klopp kjefter mye i garderoben.

– Ja, masse, men han går ikke opp i fjeset ditt og skriker til deg. Men når det trengs gir han oss definitivt kjeft. Han roper mye.

– Jeg liker egentlig at manageren gjør det, for det viser at han virkelig bryr seg om situasjonen vi har havnet i, og ønsker at vi skal forbedre oss. Han forsøker å få alle til å skjerpe seg. Så jeg liker måten han opptrer på, og det er til hjelp for meg personlig.

– Da vi spilte mot Fulham i ligaåpningen forsøkte jeg å være mer direkte de siste fem minuttene. Han ropte at han ville jeg skulle spille mer fotball. Jeg hørte ham rope fra sidelinjen, så jeg forsøkte bare å ignorere ham.

Nederlenderen avslører også hvilken lagkamerat han stoler mest på fra straffemerket.

– James Milner. På et straffespark blir det Millie ja. Alt han har oppnådd er utrolig. Jeg håper jeg klarer å gjøre alt han kan når jeg er på hans alder.