Boston Globe: Nå skal FSG være mest interessert i å finne nye medeiere

FSG kan bli værende som Liverpools eiere - men med nye partnere ved sin side.

Boston Globe, avisen som er eid av John W. Henry, kommer torsdag med en interessant oppdatering når det gjelder Fenway Sports Group sitt salg av Liverpool FC. De skriver at en rekke aktører er interessert i å investere i klubben, og at alle muligheter er åpne. 

Det virker ifølge avisen nå å være mest sannsynlig at FSG kommer til å finne nye partnere å eie klubben sammen med, heller enn å selge hele klubben. 

Kilder hevder at en av de aktuelle partnerne er fra Nord-Amerika, uten at de blir navngitt.

«FSG vil fremdeles lytte til mulighetene for et fullstendig salg, men de har til gode å motta et godt nok bud og er usikre på om det vil komme», skriver Boston Globe.

Ingen hast

FSG-styreleder Tom Werner sa for to uker siden at de ikke har noe hast med å få på plass nye partnere som kan eie Liverpool FC. 

Siden det ble kjent at amerikanerne er åpne for å selge klubben, har Glazer-familien gjort det samme med Manchester United. De to klubbene kan kjempe i det samme markedet, og Liverpools rivaler har en litt større markedsverdi med 4,6 milliarder dollar mot de rødes 4,45 milliarder dollar.

«Hvorvidt eller hvor mye timingen av Manchester Uniteds kunngjøring om salg er relatert til Liverpools kunngjøring kan ta tid å finne ut av», skriver Boston Globe.