– Ingen tilfeldighet

Ibrahima Konaté har scoret tre mål på tre kamper.

Ibrahima Konaté har fått noen fine utfordringer å bryne seg på denne sesongen, blant annet på Old Trafford, Estadio da Luz og Wembley. Nå har han vært med på to store anledninger på Englands storstue - først i ligacupfinalen, så i FA-cupfinalen. 

Franskmannen var imponerende mot Manchester City, og han var mannen som sendte Liverpool i ledelsen med et hodestøt - akkurat slik han gjorde både i borte- og hjemmekampen mot Benfica. 

– Ingen tilfeldighet, sa Jürgen Klopp på sin pressekonferanse etter kampen. 

– Fremtiden er lys

Både Klopp og Virgil van Dijk skryter av 22-åringen. 

– Du trenger et godt innlegg, gode bevegelser og bra timing. Nå har vi klart det noen ganger i det siste, og det har vært ekstremt viktig. Så la oss bare håpe det fortsetter, sa Klopp. 

– Det er ikke tilfeldig at Ibou var på rett plass til rett tid, men du trenger flere riktige løp. Dagens mål var en blanding av litt planlegging og litt flyt, sa Klopp. 

Konatés stoppermakker van Dijk sa etter kampen at han er veldig imponert over franskmannen. 

– Han jobber hardt hver dag, har bra mentalitet og arbeidskapasitet. Og så leverer han når han får sjansen. Det er utrolig hvor god han er med tanke på alderen. Alle i Liverpool er glad for at han er her, og det viser at fremtiden er lys, sa han.