Benzema tror Liverpool er blitt for selvsikre, mens Alaba føler han er i god nok form til å spille finalen

Karim Benzema prøver å legge favorittstempelet over på Liverpool, mens David Alaba gir seg selv grønt lys til å spille i Real Madrids midtforsvar.

– Liverpool har masse selvtillit. Kanskje tror de at de har vunnet kampen allerede. Kanskje tror de ikke at dette er det samme Real Madrid som tidligere, og at de er favoritter. Salah kan si hva han vil, siteres Karim Benzema av Madrid Zone bare fire dager før Champions League-finalen på Stade de France i Paris.

Det er tydelig at uttalelsen til Mohamed Salah om at han ønsket seg Real Madrid i finalen har falt mange tungt for brystet i den spanske hovedstaden.

To åpne spørsmål

Det er bare to store åpne spørsmål i Madrid-leiren før finalen. Det ene er hvem som vil spille på høyresiden av midtbanen eller i angrep, altså om de vil spille 4-4-2 eller 4-3-3, og det andre er den fysiske forfatningen til midtstopper David Alaba.

Østerrikeren gjorde sitt beste for å berolige skeptikerne i dag, etter at han fikk en hamstringskade mot Osasuna like før den første semifinalen mot Manchester City. Han spilte en omgang på Etihad før han ble byttet ut, og han har ikke spilt kamp siden.

Alaba var tilbake i trening i forrige uke, før den siste kampen i La Liga mot Real Betis. Men fikk siden et tilbakeslag.

Nå virker imidlertid midtstopperen sikker på at han rekker lørdagens finale mot Liverpool.

– Jeg føler meg i veldig god forfatning, og har hatt tid til å komme til hektene igjen. Jeg har jobbet veldig hardt de siste dagene, og er klar for å spille, sier han til Real Madrids nettside.

Dersom Alaba ikke kan spille finalen, blir det sannsynligvis Nacho Fernandez som spiller i midtforsvaret sammen med Eder Militao.

Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid på Stade de France i Paris har avspark lørdag klokken 21.00, og blir vist på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play.