Klopp virker veldig optimistisk på Fabinhos vegne

Det virker ikke som at Jürgen Klopp tror vi har sett det siste av Fabinho denne sesongen.

Onsdag kom meldingen om at Fabinho hadde pådratt seg en strekkskade, og at han nå kjemper en kamp mot klokka for å bli klar i tide til Champions League-finalen i Paris 28. mai.

Liverpool FC bekrefter at brasilianeren ikke kommer til å bli involvert i lørdagens FA-cupfinale på Wembley, men Jürgen Klopp virker veldig optimistisk ellers.

– Det er en god sjanse for at han vil være tilbake når som helst. Ikke til helgen, men når som helst, sier manageren til klubbens offisielle nettsider.

Måtte ut etter en halvtime

Fabinho holdt seg til baksiden av låret etter en løpsduell i kampen mot Aston Villa på tirsdag.

Det er ikke første gang han har slitt med hamstringproblemer i Liverpool. Han slet med en muskelskade i pre-season før 2018/19-sesongen, og igjen samme vinter den sesongen.

Forrige sesong fikk han en strekk på baksiden av høyre lår mot Midtjylland, og var ute i nesten en måned i november. Samme vinter slet han igjen med muskelproblemer.

Slik Klopp høres ut her, virker det ikke som at det har vært noen veldig alvorlig muskelskade denne gang, og legger en godviljen til kan det nesten tolkes som at vi får se ham neste uke mot Southampton eller Wolverhampton…

Det er 16 dager til Champions League-finalen i Paris.