– Nå kan vi se kveldens kamp med visshet om at vi er i finalen

Trent Alexander-Arnold er i en alder av 23 år klar for sin tredje Champions League-finale!

– Vi gjør det aldri enkelt for oss selv i semifinalene. Vi husker jo Roma borte, Barca hjemme og nå denne kampen. Det var veldig vanskelig, og de spilte veldig bra i første omgang. Vi kom til hektene i pausen og gjorde jobben etter hvilen, sier Trent Alexander-Arnold etter at finalebilletten i Champions League ble sikret tirsdag kveld. 

I en alder av bare 23 år er Trent nå klar for sin tredje Champions League-finale. Hvem som blir motstander gjenstår å se - Real Madrid og Manchester City møtes onsdag kveld. 

– Det er alltid fint å gjøre jobben på tirsdagen. Nå kan vi se kveldens kamp med visshet om at vi er i finalen. Det blir helt sikkert en god kamp, slik det ble forrige uke. Begge lag fortjener å være i finalen, så vi får bare se hvem det blir, sier han. 

Gjorde jobben

Høyrebacken var del av et lag som slet før pause, men som snudde kampen etter hvilen. Trent fikk som så mange ganger før med seg en målgivende pasning fra kampen. 

– Vi forventet at det skulle bli vanskelig før pause, men noen ganger klarer man ikke kontrollere kamper som man ønsker. De begynte veldig godt og scoret tidlig, noe de selvsagt ønsket å gjøre. Men vi fikk snudd det og sikret billetten til Paris, sa han. 

– Vi spilte aldri fotball og vant ingen andreballer i første omgang. De spilte på sine premisser og vi lot det skje. Det var vanskelig, sier Trent om første omgang. 

Heldigvis var tre av fire omganger i semifinalen av høy kvalitet. 

– Vi kan tåle at én av fire omganger er dårlige så lenge vi gjør jobben, og det var det vi gjorde i dag, sier han.