– Flere storklubber har forhørt seg med Edwards, men det må noe helt spesielt til

Liverpools avtroppende sportsdirektør er en ettertraktet mann.

Liverpools avtroppende sportsdirektør Michael Edwards er en veldig ettertraktet mann. De røde har knapt gjort en feil på overgangsmarkedet de siste seks-sju årene, og det er mye takket være 42-åringen.

Det var i november i fjor at han offentliggjorde at han ville gi seg i Liverpool FC for å søke en ny utfordring, og at Julian Ward var hans etterfølger.

Denne uken har han blitt linket til både Manchester United og Chelsea – men det er tilbudet fra Chelsea som virker å ha mest ved seg. London-klubben har mistet Marina Granovskaia, som hadde en lignende stilling. Nå har Todd Boehly overtatt eierskapet i klubben, og skal foreløpig ta jobben selv før han får en ny person på plass i stillingen.

– Dersom du ser på modellene som har stor suksess, har Liverpool en god modell. De generer noen hundre millioner pund mer i inntekter enn Chelsea, og de tjener penger, skal Boehly ha uttalt tidligere ifølge Sky Sports

Har takket nei til flere

Ifølge Melissa Reddy, som har fulgt Liverpool tett de siste ti årene og nå er reporter for Sky Sports, har flere av fotballeuropas giganter vært i kontakt med Edwards.

Real Madrid og Paris Saint-Germain skal begge ha forhørt seg, og han takket nei til nyrike Newcastle i fjor.

Reddy skriver videre at Edwards har planer om å ta en pause fra fotballen når han er ferdig i LFC, for å ha mer tid sammen med familien. Det må komme et helt spesielt spesielt tilbud til for at han skal gå bort fra den planen, skriver Sky Sports-reporteren.