– Han er en spiller som får folk til å reise seg på tribunen

Jürgen Klopp gleder seg, men ber supporterne om å være tålmodige.

Søndag ble endelig sommerens tredje sommersignering vist frem. Han var den som ble kjøpt først, men vist frem sist. Fabio Carvalho kommer fra Fulham for en totalpakke som kan stige til 7,7 millioner pund, og skal være del av Liverpools førstelagstropp denne sesongen.

Jürgen Klopp gleder seg over at han endelig kan presentere klubbens nye nummer 28.

– Det er stas å endelig kunne ønske Fabio velkommen, og introdusere ham skikkelig til supporterne våre, sier manageren til Liverpoolc.com

– For et talent han er – en spiller som kan få folk til å reise seg på tribunen. Han legger personligheten sin inn i prestasjonene, har selvtillit og er uredd med ballen. Han vil at ting skal skje, sier manageren.

Ber om tålmodighet

Carvalho var en helt sentral spiller for et Fulham-lag som rykket opp forrige sesong. Nå har han kommet til en klubb som skal kjempe om samtlige troféer, så Klopp ber supporterne om å være tålmodige med 19-åringen.

– Han er en allsidig spiller, og er en veldig stor angrepstrussel med sin kreativitet og dynamikk. Han hadde en strålende sesong for Fulham i fjor, og Fabio fortjente å vinne de individuelle prisene han fikk som resultat av det, sier manageren.

– Det er ikke noe jeg trenger å si, men det er verdt å minne alle på at vi må være tålmodige. Det er et steg opp, men et steg vi vet at han er mer enn kapabel til å ta. Det var derfor vi så lenge har ønsket at han skal signere for Liverpool, sier han videre.

Klopp tror han har kommet til den perfekte klubben for å utvikle seg videre.

– Her har han de perfekte omgivelsene for å lære og utvikle seg. Han har en garderobe full av de beste lærerne i fotball, som vil hjelpe ham med å finne seg til rette og tilpasse seg. Med oss vil en spiller med Fabio sin profil få muligheter, sammen med tid for å forbedre seg, lære og utvikle seg videre. Jeg gleder meg til å jobbe med ham og se ham i den røde drakten, sier Klopp.