– Jeg er svært glad for at han blir her en stund til

Jürgen Klopp fryder seg over at Joe Gomez har signert en ny langtidskontrakt, som binder ham til Liverpool FC de fem kommende årene.

Jürgen Klopp mener vi ikke har sett det beste fra Joe Gomez ennå, og Liverpool-manageren er derfor henrykt over at 25-åringen valgte å signere en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben. En kontrakt som ifølge Liverpool Echo strekker seg frem til sommeren 2027. 

Gomez ble hentet til Liverpool fra Charlton Athletic sommeren 2015. Forsvarsspilleren står så langt bokført med 142 kamper for Liverpool, og nå blir det enda flere.

– Som klubb har vi fått mange virkelig gode nyheter den siste tiden, og dette er en til, kommenterte Klopp til Liverpoolfc.com.

GLAD: Joe Gomez hadde all grunn til å glise etter å ha signert en ny langtidskontrakt med Liverpool.

GLAD: Joe Gomez hadde all grunn til å glise etter å ha signert en ny langtidskontrakt med Liverpool.

– Joe er et enestående talent. Han er også en enestående forsvarsspiller og et enestående menneske. Han har så mange kvaliteter. Jeg kunne ha snakket om dem hele dagen, så det gir oss et stort løft at vi vet han vil fortsette reisen sammen med oss. Alle som elsker Liverpool og bryr seg om klubbens nåtid og fremtid, har all grunn til å være utrolig glade over dette, legger tyskeren til.

Flere klubber viste interesse

– En av mange vidunderlige ting ved Joe er at han er både erfaren og ung. Det er ingen dårlig kombinasjon. Det er ikke lenge siden han fylte 25 år, men han kom til klubben før meg, og jeg tror han er den spilleren som har vært her tredje lengst, etter Hendo og Millie. Det er utrolig. Det beste av alt er at han har sine beste år foran seg. Jeg kunne ikke ha vært gladere over at disse årene vil komme hos oss.

– Joe er i fenomenalt god form akkurat nå. Vi har hatt noen uker med ferie, men da jeg kom tilbake til AXA og så ham ble jeg imponert. Fysisk er han i meget god form, og nå trenger han bare en god preseason, så vil han finne rytmen. Alt annet er på plass, så jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med at han blir hos oss enda lenger, avslutter Klopp.

Ifølge Chris Bascombe i Telegraph har flere klubber forhørt seg om Gomez i sommer, men spilleren gjorde det klart for interesserte klubber at han ikke hadde noen intensjon om å gi seg som Liverpool-spiller og forlate Anfield-klubben, da han ser sin fremtid på Merseyside.