Pep Lijnders gir ut bok

Assistentmanager Pep Lijnders gir ut bok om forrige sesong.

Assistentmanager Pep Lijnders gir sammen med Liverpool FCs redaksjonssjef James Carroll ut boken «Intensity», som handler om hvordan en av tidenes sesonger kom til. Historien skal gi nye innblikk i hvordan 2021/22-sesongen ble til, fra planlegging til gjennomføring. 

Ifølge liverpoolfc.com vil leserne av boken lære mer om hvordan treninger, taktikk og Jürgen Klopps pep-talks til laget blir gjort. 

– Ideen kom til i sesongoppkjøringen i fjor, da vi hadde en treningsleir som varte i 28 dager. Da James foreslo det som en idé for fremtiden, svarte jeg at vi heller burde gjøre det med én gang. Og fra da gikk vi all in. Jeg ante ikke hvordan sesongen skulle gå, men jeg hadde forpliktet meg til prosjektet uansett. Og alt vi gjør i Liverpool, gjør vi med hundre prosent innsats, sier Lijnders.  

Holder ikke igjen

Lijnders sier at han ikke har holdt igjen når det kommer til å dele informasjon om hvordan sesongen gikk til. 

– Du får lese om alle avgjørelsene som ble tatt, treningene, taktikken, og hvordan Jürgen motiverer og leder sitt lag, spillerne og støtteapparatet som ingen andre kan, da vi hadde en utrolig sesong der vi vant to trofeer og var nære ved å vinne to til, sier Lijnders. 

Klopp har skrevet bokens forord og åpner med at Lijnders er en unik og lidenskapelig person som han neppe kommer til å møte maken til i fremtiden.

«Hans eneste motivasjon for prosjektet var å gi våre supportere et nærmere innblikk i vår verden. Avgjørelsene vi tok og hvordan vi kom frem til dem. Vi gjør ting på vår egen måte. Folk som leser denne boken vil føle seg enda nærmere laget vårt», skriver Klopp.

«Intensity» kan forhåndsbestilles nå og kommer ut 4. august.