Elliott på offensiven før møtet med Manchester United

Harvey Elliott sier det var bedring i prestasjonen mot Crystal Palace.

Poengfangsten ble den samme som i serieåpningen mot Fulham, men Harvey Elliott mener i likhet med Jürgen Klopp at det var bedring i prestasjonen til Liverpool i mandagens kamp mot Crystal Palace på Anfield, som endte 1-1. 

– Det er mye positivt å ta med seg fra i kveld - mye mer enn fra Fulham-kampen. Så det er et steg fremover for oss. Nå må vi bare sørge for å ta tre poeng i den neste kampen, sier 19-åringen som har draktnummer 19 på ryggen. 

Nå er han offensiv frem mot neste kamp, mot Manchester United på Old Trafford mandag. 

– Manchester United på bortebane vil alltid være en vanskelig kamp. Vi må bare holde fokus og kjempe med alt vi har, så går det forhåpentligvis veien, sier han til liverpoolfc.com.

Skuffet over poenget

Elliott, som gjorde en god kamp på midtbanen, sier det var en skuffet gjeng som satt i garderoben etter kampslutt. 

– Det at vi ikke vant er et hardt slag. Det føltes som om vi dominerte. Vi hadde så mange sjanser - jeg hadde også noen - men vi klarte ikke sette dem. Vi må lære av dette inn mot neste kamp og sørge for at vi setter sjansene vi får da, sier han. 

Samtidig er han fornøyd med hvordan laget kjempet seg tilbake i kampen, og sier at det viktigste er at de klarte å unngå tap - slik de som regel gjør på Anfield. 

– Guttene viste karakter og vilje til å komme tilbake i kampen, og så hjalp det med litt magi fra Luis. Vi trenger spillere som ham når vi sliter litt, sier han. 

– Lucho er en utrolig spiller, og måten han scoret målet sitt på var strålende. Jeg lærer mye av å være rundt slike spillere, sier Elliott.