Bekrefter interesse fra Liverpool

Atalanta bekrefter interesse fra Liverpool, men har ingen planer om å selge sin midtbanespiller.

24 år gamle Teun Koopmeiners er et navn vi har sett i forbindelse med en mulig overgang til Liverpool flere ganger de siste ukene, og det kan virke som de rødes interesse er reell. Ifølge Football-Italia bekreftet Atalanta-direktør Tony D'Amico mandag at Liverpool har vist interesse for å hente nederlenderen. 

Men i likhet med manager Gian Piero Gasperini, slår D'Amico fast at det ikke kommer til å bli noen overgang for mannen som verdsettes til 40 millioner euro. 

– Vi er smigret over interessen fordi det viser at vi har gode spillere, men Koopmeiners er en Atalanta-spiller og vil fortsette å være det, sa han til Sky Sport Italia før kampen. 

Transferjournalist Fabrizio Romano skriver at Liverpool så langt ikke har kommet med noe konkret bud på spilleren, som sier følgende om interessen: 

– Jeg har sett at jeg har blitt linket til Liverpool. Det er hyggelig å se, men jeg er hundre prosent fokusert på Atalanta og er veldig glad for å være her, sier Koopmeiners, som scoret et vakkert langskudd i mandagens 2-1-seier over Bologna i Serie A: