Cody Gakpo var middels fornøyd med debuten

Etter to treninger med laget ble nederlenderen kastet rett ut i det.

Cody Gakpo trente for første gang på AXA Training Centre på tirsdag, da arbeidstillatelsen og papirarbeidet gikk i orden. Torsdag trente han for første gang med lagkameratene sine, før han også deltok på en trening med laget dagen etter.

Lørdag var det kamp, og Jürgen Klopp kastet ham rett ut i det fra start i en posisjon ute på venstresiden i angrepet, en rolle der han har hatt stor suksess for PSV Eindhoven.

– Jeg hadde noen gode øyeblikk der jeg gjorde veldig gode ting, men så hadde jeg andre øyeblikk der jeg var litt slurvete. Det må jeg forbedre, var hovedpersonens dom over sin egen prestasjon i et intervju med Viaplay-kommentator Eivind B. Sundet etter kampen.

«Nesten» målgivende

Gakpo sendte i vei sitt første skudd på mål allerede etter fire minutter, men det var med venstrebeinet og gikk rett i hendene på Wolverhamptons målvakt. Han så ut til å ha en god kjemi med venstreback Andy Robertson, og viste flere fine detaljer.

Det skal sies at han forsvant litt ut og inn av kampen, men etter pause var det han som startet angrepet som etterhvert førte til Mohamed Salahs 2-1-mål. Han blir neppe kreditert med målgivende for den, siden det var headingen fra forsvarsspilleren som opphevet offsiden.

– Jeg fikk ballen ute til venstre og gikk innover. Han gikk på et godt løp, så jeg prøvde å løfte ballen over forsvarsspilleren. Han headet den, og så scoret han et flott mål, så det var fint, sier Gakpo.

Han forteller at det var spesielt å spille på Anfield, og få sin debut.

– Det var flott å spille på Anfield, og supporterne er utrolige. Jeg gleder meg til å spille flere kamper her, og vinne dem! Når alt kommer til alt vant vi ikke kampen, så det er dumt. Vi må jobbe med det, og begynne å vinne kamper.

– Jeg føler jeg har blitt godt tatt imot, og alle i klubben er veldig varme. De prøver å hjelpe meg så godt de kan, så det er jeg veldig takknemlig for.