Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - WolvesFabinhos form gir grunn til bekymring, og han er ikke alene

Vår spillerbørs etter FA-cupmøtet med Wolverhampton.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker5

Våken og klar for den lange ballen mot Traoré, og er ute som sweeper i starten – men så gjør han en kjempetabbe som gir gjestene ledelsen. Spiller ballen rett i beina på Guedes, som scorer enkelt. En sjelden tabbe, som naturlig nok ser veldig stygg ut. Er også uheldig på 2-2-målet men den kan han ikke klandres for på samme måte.

Trent Alexander-Arnold6

Da Liverpool hadde slitt lenge og virkelig så ut til å være i en blindgate plukket han opp ballen på egen banehalvdel, tok den med seg, og spilte en fantastisk ball til Darwin Nunez som endte med 1-1-målet. Slår noen veldig gode innlegg. Treffer på ingen måte på alt, men det var lovende takter. Tas av banen i det 84. minutt.

Joël Matip6

Det er rett før han roter det veldig til inne i egen boks før kvarteret er spilt, men de røde slapp unna med det. Spiller seg greit opp etterpå og leverer en god kamp. God til å bryte foran og vinne ballen bak en midtbane som sliter i dag.

Ibrahima Konaté5

Ser ut til å få seg en smell etter en duell, men løper det av seg. Stort sett ser det solid ut, men han virker fortsatt litt rusten. Det kan han ikke gjøre for lenge.

Andy Robertson6

Det virket å stemme mellom ham og Gakpo helt fra start. Har Adama Traore mot seg, som alltid er en utfordring,

Jordan Henderson5

Får seg en skikkelig smell ti minutter før pause etter en kollisjon. Liverpool stiller i dag med sin beste midtbane på papiret, men det fungerer ikke. Om det er form, alder eller en annen endring er uvisst men det ser ikke ut til å fungere. Tas av banen etter 2-2-målet.

Fabinho4

Den førsteomgangen til Fabinho er grunn til bekymring… En skal være forsiktig med å krisemaksimere, og Fabinho er bare 29 år gammel, men her så det ut som han var 37. Han må raskt finne tilbake til formen! Ruben Neves var banens beste spiller, men får også mye tid til å gjøre akkurat som han vil. Tas av banen etter 74 minutter.

Thiago Alcântara6

En merkelig kamp fra Thiago, som blir mye løpende mellom, og som ikke styrer spillet sånn som han gjør når han og de røde er på sitt beste.

Mohamed Salah7

Veldig påskrudd fra start, men så forsvinner han mer og mer utover i kampen. Blir litt isolert – men når han får sjansen så er han iskald. Et veldig merkelig mål, der han ser ut til å være i klar offside, men dommeren tolker det slik at det oppstår en ny situasjon etter at Toti klarerer. Iskald avslutning. Tas av banen i det 84. minutt.

Darwin Nunez7

Nunez er mye på farten og er den som strekker Wolves-forsvaret, men selv om Darwin gjør mye bra, er det ikke for et lag eller angrep som virker samkjørt. Scorer et fantastisk utligningsmål, når Alexander-Arnold spiller en lang ball og han ikke får tid til å tenke.

Cody Gakpo7

Det tok fire minutter før han fikk sin første avslutning på mål. Det var med venstrefoten. Viser en del småpene tekniske detaljer. Er veldig involvert i 2-1-målet når han tar med seg ballen, avanserer og spiller mot Salah. Får neppe godkjent målgivende på den, men veldig positiv involvering. Tas av banen etter 84 minutter.

Naby Keita

Erstatter Jordan Henderson de siste 23 minuttene. Er positiv fra start når han tør å spille ballen fremover og gå med ball. Bør være aktuell for startplass i neste kamp.

Harvey Elliott

Kommer inn det siste kvarteret for Fabinho.

Ben Doak

Kommer inn for Salah etter 84 minutter, og er veldig uredd og frisk. Ser absolutt ut til å være klar for å spille mer på dette nivået – og det sier litt om 17-åringen.

Joe Gomez

Erstatter Alexander-Arnold på tampen.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kommer inn for debutant Cody Gakpo når det gjenstår seks minutter.

Jürgen Klopp5

Sparer ikke på noe, og kjører et meget sterkt mannskap fra start. Kan selvsagt ikke lastes for baklengsmålet til Alisson som er en ting som skjer én av 100 000 ganger – men at laget ikke ser ut til å henge skikkelig sammen og fungere må han ta sin del av skylden for. Topper laget mot et veldig redusert Wolves-lag her, uten at de røde klarer å få det til å fungere.