Cupexit også for LFC Women

Liverpool FC Women var i aksjon i FA-cupen på søndag.

Chelsea FC - Liverpool FC Women 3-2

For andre gang på en uke reiste Liverpool FC Women til Kingsmeadow i London for å møte Chelsea. Forrige helg måtte kampen avbrytes etter bare seks minutter fordi spilleforholdene var for dårlige på en fryst gressmatte.

Denne gang kunne kampen spilles, og det var avansement i FA-cupen det sto om. Mot et Chelsea som er et topplag i Women’s Super League og regjerende mester i FA-cupen ville det alltid bli en tøff oppgave, og de blå var ubeseiret i 17 kamper siden Liverpool slo dem i sin første kamp tilbake i det gjeve selskap på første dag av denne ligasesongen.

Australske Sam Kerr scoret hattrick for Chelsea, som vant kampen 3-2. Ceri Holland og Gemma Bonner scoret Liverpools mål i kampen.

Matt Beards lag røk ut av kvartfinalen av ligacupen mot West Ham i midtuken, og ryker med dette også ut av FA-cupen. Nå må Liverpool konsentrere seg om ligaen, der de har en svært viktig kamp mot tabellnabo Reading neste søndag.

Lagoppstilling: Laws, Koivisto (Robe 77), Fahey, Matthews, Campbell (Hinds 58), Kearns (Lundgaard 69), Nagano, Holland, Daniels (Bonner 58), Stengel, Lawley.

Ubrukte reserver: Kirby, Cumings, Silcock, Humphrey, Furness.