Spillerbørs og folkebørs etter Brighton - LiverpoolSkal Liverpool fortsette å trene på de grunnleggende tingene i kamp, kan James Milner like gjerne starte

Vår spillerbørs etter søndagens kamp mot Brighton.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker7

Er på plass og gjør en redning når Mitoma ut av det blå kommer til en avslutning inne i boksen. Er helt sjanseløs på målet som kommer etter et skudd som skifter retning noen meter foran han. Gjør en veldig god redning fra Solly Marsch på stillingen 1-1.

Trent Alexander-Arnold6

Slår en vanvittig pasning til Salah med utsiden av ballen, og det er en type pasning veldig få slår etter ham helt i innledningen. Får det tøft defensivt mot driblesterke Kaoru Mitoma til tider – men det gjør nok samtlige spillere i ligaen. Strålende redning på strek fra forsøket til Evan Ferguson. Slår et innlegg som fortjener å bli målgivende, før han tas av banen etter 59 minutter.

Ibrahima Konaté7

Bruker fysikken sin og er veldig sterk og god i duellspillet. Får et velfortjent gult kort når han bommer fullstendig på en takling – men alt i alt en god kamp – og en fantastisk blokkering på Marsch sin avslutning.

Joe Gomez5

Må takke sin stopperkollega for blokkeringen som hindret baklengsmål med 10 minutter igjen. Blir lurt bort av Mitoma ved flere anledninger, og den siste skjer på overtid når japaneren scorer et drømmemål.

Andy Robertson5

Kaptein for første gang - og med det spiller nummer 22 som bærer kapteinsbindet under Klopp. Uvanlig anonym offensivt. Et par løpsdueller med lynhurtige Tariq Lamptey han kommer greit fra. Lager et veldig klønete frispark han får gult kort for på overtid.

Naby Keita6

Får vist frem det som er en av hans fremste kvaliteter tidlig i kampen, når han får tatt med seg ballen fremover i fart og setter opp et angrep. Dessverre reddes Salahs avslutning på streken. Er den som starter det flotte angrepet som gir 1-0 med en langpasning, men er også den som snur rumpa til når Lamptey skyter fra 30 meter... Spiller 59 minutter.

Stefan Bajcetic7

Får et gult kort for en takling som er litt i overkant, og det gule kortet kommer litt for tidlig. Før det var han veldig positiv, spesielt i duellspillet. Leser spillet bra, er på riktig sted, og lar seg ikke stresse med ball. Erstattes av Fabinho de siste fem minuttene.

Thiago Alcântara6

Er den av midtbanespillerne som legger seg høyest, og er veldig viktig og god i presset. Prøver kanskje litt for ofte på den vanskelige spektakulære løsningen, for et lag det ikke flyter for. Tas av banen i det 79. minutt når Jones kommer inn.

Mohamed Salah7

Kommer tidlig til avslutning og har ikke helt marginene på sin side når det reddes på streken. Alene med Steele fra litt skrå vinkel setter han ballen til side for mål. En veldig flott målgivende til Elliott - og Salah virker pigg og er hele tiden en trussel.

Cody Gakpo4

Gakpo viser noen små pene detaljer til tider, men det er mulig at vi blir ekstra obs på det fordi det skjer så sjelden. Kommer for dypt, og klarer ikke å involvere seg, og de gangene han gjør det er det en hel banehalvdel fra mål. Det er nok et langsiktig prosjekt som gjør at han brukes slik, men han er ikke så lett å skjønne seg på i et lag som ikke fungerer skikkelig.

Harvey Elliott6

Ser ikke helt tilpass ut på venstresiden av angrepet – men så kontrer Liverpool – han kommer seg inn sentralt og timer løpet perfekt til slippet fra Salah. Avslutningen sitter i mål, for hans andre i FA-cupen denne sesongen. Du ser at han så gjerne vil mye, og fyrer seg opp, men det spørs om dette er rollen for ham. Tas av banen etter 59 minutter.

James Milner7

Kommer inn for Trent Alexander-Arnold på høyrebacken. Starter med en pasning i Trent-klassen frem til Salah som fører til en brukbar sjanse. Tar tak i ting og har et veldig godt innhopp.

Jordan Henderson5

Erstatter Naby Keita den siste halvtimen, tar over kapteinsbindet og legger seg ute til høyre. Er ikke nevneverdig involvert.

Darwin Nunez5

Kommer inn på venstrekanten når målscorer Harvey Elliott byttes ut etter 59. Han vil som alltid mye, men klarer ikke å bli så involvert, mot et Brighton-forsvar som er veldig obs på ham. Er veldig upresis i pasningsspillet.

Curtis Jones

Kommer inn for Thiago de siste 11 minuttene.

Fabinho

Kommer inn for Bajcetic de siste fem minuttene, og det kan bli en stund til han er god nok til å komme inn igjen på laget. Er på banen i et halvt minutt før han gjør en hodeløs takling han burde blitt utvist for. Et veldig svakt innhopp.

Jürgen Klopp5

Det var nok flere som skulle ønske å se Darwin fra start og Doak i det minste i troppen her, men slik ble det ikke. Gjør én endring fra Chelsea-kampen, og en må si at når det kommer til å få orden på det grunnleggende, så var dette mange hakk opp og et steg i riktig retning, uten at det var spesielt imponerende eller morsomt å se på. Byttene gjorde Liverpool alt i alt dårligere, og nå er de røde ute av cupen.