– Det er ingen sjanse for at Arthur forlater Liverpool i januar

De siste dagene har det kommet nye rapporter om at låneavtalen kan bli kansellert.

De siste dagene har vi sett flere kontoer på Twitter som har referert til en brasiliansk journalist ved navn Felippe Facincani, som har skrevet at Palmeiras kunne tenke seg å hente Arthur Melo før overgangsvinduet stenger.

Arthur har bare spilt 13 minutter for Liverpool etter at låneavtalen fra Juventus gikk i orden før overgangsvinduet stengte i august, og er for tiden ute med en lårskade som har holdt ham ute siden i oktober.

For at en slik avtale skulle gått i orden, måtte det blitt gjort noe lignende som med Wout Weghorst som ble klar for Manchester United i forrige uke. Han var egentlig på lån i Besiktas fra Burnley, men ble hentet tilbake og sendt på lån til United, mot en kompensasjonssum.

En annen stor utfordring ville vært å få til en avtale der Juventus dekket en så stor del av lønnen til midtbanespilleren, siden den brasilianske klubben neppe ville hatt mulighet til å dekke hele lønnen slik Liverpool har gjort.

– Ingen sjanse for at det vil skje

Fabrizio Romano har fått flere spørsmål om Flamengo-interessen på Twitter, og har vært ute og meldt at det er «null sjanse» for at Arthur forlater Liverpool i januarvinduet. 

«26-åringen jobber hardt, og er foran skjema i rehabiliteringen», skriver han videre. Spillerens agent har tidligere vært ute og sagt at Arthur har kommet tre uker lenger enn først antatt.

Det vil i så fall bety at vi ganske snart vil kunne se ham tilbake i trening på AXA Training Centre, og at han kan være aktuell for spill igjen i starten av februar. At han er på Merseyside fikk vi bekreftet på mandag, da han og Darwin Nunez så kampen sammen på TV.