David Lynch:Gakpo ikke klar til oppgjøret mot Brentford

Vi må vente til FA-cupen i helgen før vi får se nyervervelsen i aksjon.

Det var lenge knyttet spenning til om Cody Gakpo kom til å rekke oppgjøret mot Brentford 2. januar, etter at nederlenderen signerte for Liverpool forrige uke. 

Nå er det klart at 23-åringen må vente til oppgjøret mot Wolves førstkommende lørdag, hvor han etter alle solemerker kommer til å få sin debut i den røde Liverpool-drakta. Det er David Lynch som skriver dette på Twitter.

Klopp og Liverpool var avhengige av at arbeidstillatelsen til nederlenderen skulle være i orden innen 13.00 norsk tid om han skulle hatt en mulighet til å rekke kampen. Under kan du høre hvorfor nederlenderen var utelatt. 

At det er en offentlig fridag i England i dag hjalp nok ikke på tempoet i prosessen, og Gakpo må altså se denne kampen fra tribunen. 

Liverpool har gode minner fra å signere nederlendere i nyere tid, hvor navn som Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum og Dirk Kuyt er nærliggende å tenke på. Van Dijk scoret i sin debut mot Everton i FA-cupen, og vi får håpe Gakpo kan kopiere landsmannen og score i debuten mot Wolves på lørdag.