Gerrard tilbudt jobb som landslagssjef

Nå kan Liverpool-legenden Steven Gerrard bli landslagssjef for åttedelsfinalist i VM.

Polske Meczyki rapporterer at Steven Gerrard er i samtaler med det polske fotballforbundet om jobben som polsk landslagssjef.

Polen ble slått ut av VM i Qatar i åttedelsfinalen, da de tapte 3-1 for Ibrahima Konates Frankrike. Etter det tapet ble det bestemt at kontrakten til landslagssjef Czeslaw Michniewicz ikke ville bli forlenget.

Gerrard har stått uten jobb siden han fikk sparken som manager i Aston Villa i oktober, etter en svak start på Premier League-sesongen.

Meczyki melder at Gerrard ble kontaktet av det polske fotballforbundet for flere dager siden, om å bli ny landslagssjef, og 42-åringen vurderer nå tilbudet han har fått.

Har også andre navn på blokka

Det polske fotballforbundet skal også ha flere andre navn på blokka, dersom Gerrard ikke takker ja.

Tidligere Everton-manager Roberto Martinez ble også linket til jobben før han ble bekreftet som ny landslagssjef for Portugal denne uken. Andre navn som har blitt nevnt er Saudi Arabia-manager Herve Renard, Vladimir Petkovic, Paulo Bento og Nenad Bjelica.

Gerrard hadde stor suksess med Glasgow Rangers i sin første managerjobb, men klarte aldri å overføre den suksessen til Villa Park.