Havnet i opphetet krangel med Lallana før han ble solgt til ligalederen

Den tidligere Liverpool-spilleren ble lei av Leandro Trossards dårlige oppførsel.

Mannen som scoret hat-trick på Anfield i høst ble vraket fra Brighton-troppen da Liverpool besøkte sydkysten forrige helg. 

Leandro Trossard var Brightons toppscorer i Premier League, men belgieren havnet på kant med både manager Roberto De Zerbi og tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana før han i dag ble solgt til Arsenal for 21 millioner pund. En overgangssum som kan stige til 26 millioner pund om alle klausuler slår inn. 

Journalisten Charlie Haffenden, som har god greie på det som rører seg i og rundt Brighton & Hove Albion, melder på Twitter at Trossard havnet i en opphetet krangel med Lallana før han forlot Brighton. 

Lallana, som nyter stor respekt blant sine medspillere i Brighton, var svært misfornøyd med Trossards oppførsel, og la ikke skjul på at han mente at belgieren oppførte seg uprofesjonelt.

Den offensive midtbanespilleren hadde en kontrakt med Brighton som gikk ut til sommeren, og la ikke skjul på at han ønsket seg bort fra sydkystklubben. Dermed havnet han på kant både med manager De Zerbi og Lallana.

Trossard ble linket til Tottenham, men havnet til slutt hos ligaleder Arsenal. Og det er han sannsynligvis veldig godt fornøyd med. Spilleren ble også tilbudt til Liverpool før han havnet i nord-London.

– Vi klarer oss fint uten ham

Tidligere Liverpool-spiller Lallana sier rett ut at han ikke ser det som noe tap for Brighton at Trossard ble solgt til The Gunners.

– Det er bare å se på resultatene i det tre siste kampene, hvor vi spilte uten ham. Det ble vel 5-1, 4-1 og 3-0, sier Lallana til Sky Sports.

– Som jeg har sagt tidligere så kan spillere forlate Brighton, men vi klarer oss fint uten dem, legger han til.

– Det samme skjedde med Bissouma, Cucurella, Ben White, Dan Burn og Neal Maupay. Derfor klarer vi oss fint uten Leo også.

Det ble knute på tråden rett etter VM

Feiden mellom Trossard og manager De Zerbi startet rett etter VM, og spillerens agent anklaget Brighton-manageren for å ha ydmyket hans klient.

Etter VM ble det en krangel mellom Trossard og Lallana, som førte til at De Zerbi ikke snakket til Trossard mer.

Agenten beskyldte De Zerbi for å ha ydmyket Trossard foran resten av spillergruppen, og skal ha indikert at han ikke lenger ønsket å se ham på trening.

– Jeg ønsker å være klar om Trossard. Jeg er lei meg for situasjonen som har oppstått. Jeg mener jeg ikke har gjort noen feil. Folk på innsiden i Brighton vet godt hva som skjedde, uttalte Brighton-manageren nylig.

Brighton møter Leicester lørdag, og en seier vil sende dem opp på femteplass i Premier League. De Zerbis mannskap ligger på sjuendeplass, to poeng foran Liverpool, med like mange kamper spilt.