Innbytter Cannonier ble matchvinner på en kveld da to røde måtte forlate banen med skader

Seier for U21.

Wolverhampton U21 - Liverpool U21 0-1

Fredag kveld var Liverpools U21-lag i aksjon, og Wolverhampton var motstander på Aggborough Stadium. De røde tapte 1-0 mot Crystal Palace forrige helg, men slo tilbake mot ulvene.

Barry Lewtas satte Owen Beck rett inn i laget etter at han ble hentet tilbake fra lån i Bolton på torsdag. Han startet på venstrebacken, og spilte 80 minutter i comebacket i den røde drakten, før han måtte ut med en skade. Det er dårlig nytt for en spiller som trolig ville håpe på et nytt utlån før overgangsvinduet stengte

Liverpool startet kampen bra, men slet med å spille seg til de store sjansene. Max Woltman fikk en god mulighet, mens Harvey Blair traff treverket. Sistnevnte måtte dessverre forlate banen med skade tidlig i andreomgangen, og forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig.

Innbytteren ble matchvinner

Oakley Cannonier har slitt med sine egne skader de siste ukene, men er nå tilbake. Han startet på benken her, men kom inn for Beck etter 80 minutter. Fire minutter senere ble han kampens eneste målscorer og matchvinner, da han var på riktig sted til riktig tid etter at målvakten måtte gi retur etter et skudd fra Bobby Clark.

Wolves hadde en stor sjanse til å utligne på slutten i det som ble det aller siste som skjedde i kampen, men headingen gikk heldigvis over mål.

Liverpool U21: Davies, Jonas, Olufunwa, Koumetio, Beck (Cannonier 80), Corness, Stephenson, Blair (Musialowski 56), Frauendorf, Clark, Woltman.

Ubrukte reserver: Hughes, Miles, O'Rourke.