Jürgen Klopp bekrefter:Jota kan rekke Real Madrid-kampene

Det var på tide med litt gode nyheter fra Liverpools skadefront.

Det begynner å bli en stund siden vi så Diogo Jota på en fotballbane for Liverpool. Portugiseren gikk inn i sesongen skadet, men var tilbake i starten av september. Det gikk ikke lang tid før 26-åringen var ute av spill igjen, og denne gangen ville det vare lenger.

Liverpools venstrekant har ikke vært i spill siden Manchester City ble slått 2-0 på Anfield tilbake i midten av oktober. Jota mistet også VM med Portugal.

Da var det nok godt for Jürgen Klopp å endelig kunne rapportere om gode nyheter rundt angrepsspilleren sin.

– Jeg vet ikke hvor lenge til han blir ute, men han ser bra ut, og trener ute på gresset. Han han kommet i gang med mye allerede, men det vil ta noen uker til, fortalte Klopp til pressen på mandagens pressekonferanse.

TUNGT: Diogo Jota måtte forlate Anfield på båre mot Manchester City.

TUNGT: Diogo Jota måtte forlate Anfield på båre mot Manchester City.

I etterkant av det første spørsmålet fikk tyskeren spørsmål om han kunne rekke kampene mot Real Madrid i Champions League. Hvittrøyene fra Spania kommer på besøk til Anfield den 21. februar. Returoppgjøret spilles en måned senere på Santiago Bernabeu.

– Fra mitt ståsted rekker han det, men jeg er ikke helt sikker, sa Klopp.

For øyeblikket sliter de røde med flere skader i angrep, så det blir et etterlengtet comeback når Jota er tilbake. Diaz, Nunez og Firmino er også ute av spill.

– Diogo er ekstremt fotballsmart, og han vil vise det her igjen, avsluttet han.